Hocam inanmazlar ise ne olacak?
Neye inanmazlarsa ?
Hocam inanmazlar ise ne olacak?
Yok hocam onu bende bilmekteyim fotoğrafı başka yani 2. Fotoğraf olarak yayinlarsam olur muKimliğini ve üstünde Discord adın yazan kağıt tuttuğun bir selfie yolla. Açarlar banını.
Shop'a inanmazlarsa demek istemiş. Haklı. Kandırmaya çalışmasın kimseyi, olanı anlatsın zaten durum çözüme kavuşur.Neye inanmazlarsa ?
Olmaz. Benim dediğim olursa belki olur. Senin istediğin hiç olmaz.Yok hocam onu bende bilmekteyim fotoğrafı başka yani 2. Fotoğraf olarak yayinlarsam olur mu
Nasıl yapıcam onu be bi el atsan be abiShop'a inanmazlarsa demek istemiş. Haklı. Kandırmaya çalışmasın kimseyi, olanı anlatsın zaten durum çözüme kavuşur.
Olmaz. Benim dediğim olursa belki olur. Senin istediğin hiç olmaz.
Shop'a inanmazlarsa demek istemiş. Haklı. Kandırmaya çalışmasın kimseyi, olanı anlatsın zaten durum çözüme kavuşur.
Olmaz. Benim dediğim olursa belki olur. Senin istediğin hiç olmaz.
Hocam fotoğraf sorun işte ve yok kimligimle olmayan bir fotoğraf göndersem hiç olmuyor muGüncel bir fotoğrafını, kimliğini ve DC adını aynı karede çek. Adamlar fotoşop olduğunu anlarlar diğer türlü. 6 yaşındaki fotoğrafını da koyma deli misin o zaman hiç açmazlar.
Hocam gitcem en kötü bir fotoğraf bastircam yapcak bişey yok fotogtafciyaGüncel bir fotoğrafını, kimliğini ve DC adını aynı karede çek. Adamlar fotoşop olduğunu anlarlar diğer türlü. 6 yaşındaki fotoğrafını da koyma deli misin o zaman hiç açmazlar.
Hocam allah aşkına dediğim açık değil mi? Kağıtı alacaksın üstüne discord ismini yazacaksın. Sonra sağ elinle hem kağıtı hemde kimliğini gözükecek şekilde tutacak ve yüzün gözükecek şekilde sol elinle selfie çekeceksin. Ne uğraşıyosun fotoğrafçı falan. Hele 6 yaş fotoğrafını koysan asla vermezler. Adamlar senin o anki halini istiyor.Nasıl yapıcam onu be bi el atsan be abi
Hocam aklıma şey geldi ama çocukluk küçük fotoğraflarımı koysam fotoğraf yerine (6 yaş) kabul edilebilir mi? @298784
Ban doğru mu peki? Kimlik fotosu 15 yaşında gelmesi lazım ama sen fotom yok diyorsun kimlikte.
Ben 1 ay sonra reşit oluyorum hala fotoğrafım yok ve eski kimlikteyim. Polis çevirmeden bir an önce yeni kimliğe geçip vesikalık çözmem lazımHocam kuzenim 13 yaşında ve kimlik fotosu var.
Ben 1 ay sonra reşit oluyorum hala fotoğrafım yok ve eski kimlikteyim. Polis çevirmeden bir an önce yeni kimliğe geçip vesikalık çözmem lazım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.