Discord 13 yaş altı mesajından ceza yenir mi?

UmursamayanAdam

Hectopat
Sunucuda konuşuyorduk yaşımı sordular şakasına "11 yaşındayım" dedim ama 4-5 saniye sonra mesajı sildim. Bana mesajı replediklerini söylediler. Discord hesabım kapanırsa kimlik fotoğrafımı ve gereken şeyleri yapsam hesabımı açarlar mı? Yoksa direkt hesabı silerler mi?
(13 yaşından büyüğüm)

Sunucuda konuşuyorduk yaşımı sordular şakasına "11 yaşındayım" dedim ama 4-5 saniye sonra mesajı sildim. Bana mesajı replediklerini söylediler. Discord hesabım kapanırsa kimlik fotoğrafımı ve gereken şeyleri yapsam hesabımı açarlar mı? Yoksa direkt hesabı silerler mi?
(13 yaşından büyüğüm)
Sıkıntı.

(13 yaşından büyüğüm)

Report etmişler büyük ihtimalle hesabından onay isteyecek ya da devre dışı bırakılacak ama hiçbiri olmaya dabilir.

Mesajı sildiyseniz pek sorun çıkmaz eğer hesabınız kapansa bile kimlik ile vs açabilirsiniz evet.

Mesajı silse bile veride saklaniyor mesajları hatta kendisi bile sildiği mesajları görebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı