Discord 13 yaş altı mesajından ceza yenir mi?

Discord hesabım yaştan dolayı kapansa maili ne zaman gelir? Repledilerse yarın falan kapanır mı hesap.

Ban yediğinde zaten direk hesabından çıkış yapılır tekrar giriş yapmak istediğinde devre dışı bırakıldı yazısı gelir.

Sunucuda konuşuyorduk yaşımı sordular şakasına "11 yaşındayım" dedim ama 4-5 saniye sonra mesajı sildim. Bana mesajı replediklerini söylediler. Discord hesabım kapanırsa kimlik fotoğrafımı ve gereken şeyleri yapsam hesabımı açarlar mı? Yoksa direkt hesabı silerler mi?
(13 yaşından büyüğüm)
Böyle bir olayı arkadaşım da yaşamıştı. Discord'a kayıt olduğu sırada doğum tarihini 1997 yapmıştı. Daha sonra mesajını şikayet ettiler ve hesabı askıya alındı. Tekrar açmak için Discord'a e-posta gönderdi. Verdikleri cevapta kimlik fotoğrafını göndermelerini şart koştular. Arkadaşım da göndermedi ve hesabı silindi. Sana önerim yeni hesap açman.

Ban yediğinde zaten direk hesabından çıkış yapılır tekrar giriş yapmak istediğinde devre dışı bırakıldı yazısı gelir.

Ortalama kaç günde devre dışı bırakılır hesap.

Böyle bir olayı arkadaşım da yaşamıştı. Discord'a kayıt olduğu sırada doğum tarihini 1997 yapmıştı. Daha sonra mesajını şikayet ettiler ve hesabı askıya alındı. Tekrar açmak için Discord'a e-posta gönderdi. Verdikleri cevapta kimlik fotoğrafını göndermelerini şart koştular. Arkadaşım da göndermedi ve hesabı silindi. Sana önerim yeni hesap açman.

Bana kimlik fotonu at derlerse sorun değil atarım. Aslında gerçeği söylemek gerekirse 4-5 saniyede repleyeceklerini hiç zannetmiyorum.

Bana kimlik fotonu at derlerse sorun değil atarım. Aslında gerçeği söylemek gerekirse 4-5 saniyede repleyeceklerini hiç zannetmiyorum.

Discord yetkililerine bağlı buradan tahmini bir zaman söylemek saçma olur kimse bilemez zamanı Discord ekibi rapora ulaşır ve hesabınızı kapatılmasını onaylarsa o zaman devre dışı bırakılır.

PrintScreen tuşuna basmam 1 saniyemi almaz. Zaten amaçları banlatmak falansa direkt almışlardır ss.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı