Besay Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #1 Selamlar, ben 3 aya yakındır ana hesabıma girmiyorum ve başka telefona geçtim. Kodları kaybettim. Mail şifre hepsi hala bende nasıl tekrar giriş yapabilirim?
Selamlar, ben 3 aya yakındır ana hesabıma girmiyorum ve başka telefona geçtim. Kodları kaybettim. Mail şifre hepsi hala bende nasıl tekrar giriş yapabilirim?
3 347410 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 96 4 Aralık 2021 #11 Besay dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Google Authenticator kullandıysanız Google hesabınız ile kurtarabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Besay dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Google Authenticator kullandıysanız Google hesabınız ile kurtarabilirsiniz.
KS KS Besay Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #12 347410 dedi: Google Authenticator kullandıysanız Google hesabınız ile kurtarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak hocam bende deniyordum şu anda. Artı 0 Eksi
347410 dedi: Google Authenticator kullandıysanız Google hesabınız ile kurtarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak hocam bende deniyordum şu anda.