Discord aboneliği iptal edilmesine rağmen hala devam ediyor

DarkMen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ilk kez Nitro Basic'i denemek istedim. 27, 99₺'ye Nitro Basic aldım zam gelmeden önce.
Aboneliğimi iptal ettim, aboneliğim tam 1 hafta önce iptal edilmiş olması gerekiyordu. Lakin hala profil rozetimde Nitro gözüküyor. Tüm Nitro Basic özelliklerini kullanabiliyorum.
Sanal kart zaten, kartta kuruş yok. Para çekemezler, çekmeye çalışmadılar da. Sorun olur mu?

Not: Aboneliğim biteli 1 hafta oldu. Yani ben aboneliğimi iptal ettiğimde 1 ay önceydi. Aboneliğim biteli ise 1 hafta oldu.

14 şubat'ta almıştım, 14 mart son gündü yani.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ilk kez Nitro Basic'i denemek istedim. 27, 99₺'ye Nitro Basic aldım zam gelmeden önce.
Aboneliğimi iptal ettim, aboneliğim tam 1 hafta önce iptal edilmiş olması gerekiyordu. Lakin hala profil rozetimde Nitro gözüküyor. Tüm Nitro Basic özelliklerini kullanabiliyorum.
Sanal kart zaten, kartta kuruş yok. Para çekemezler, çekmeye çalışmadılar da. Sorun olur mu?
Nitro'nun bitiş tarihi var, aboneliğini iptal ettiğinde hala kullanabilirsin bitene kadar.

Nitro bitiş tarihi vardır diye hatırlıyorum. O tarihi gelince parayı çekmediğinde iptal olur.
Bitiş tarihi derken, sanırım abonelik bitiş tarihini kastediyorsunuz. Eğer bu ise, abonelik bitiş tarihi geçeli 1 hafta oldu. Hatta 1 hafta önce bugün son gün, eğer aboneliğinizi devam ettirmesseniz aboneliğiniz aynı gün içinde iptal edilecektir diye. Ancak hiç birşey olmadı.

Nitro'nun bitiş tarihi var, aboneliğini iptal ettiğinde hala kullanabilirsin bitene kadar.
Bitiş Tarihi derken kaç gün/hafta?

Nitroyu aldığınız tarihin tam 1 ay sonrası.

Bitiş tarihi derken, sanırım abonelik bitiş tarihini kastediyorsunuz. Eğer bu ise, abonelik bitiş tarihi geçeli 1 hafta oldu. Hatta 1 hafta önce bugün son gün, eğer aboneliğinizi devam ettirmesseniz aboneliğiniz aynı gün içinde iptal edilecektir diye. Ancak hiç birşey olmadı.
Karttan ikinci kez para çekilmediğini teyit edip aboneliğinize tekrar bakın.

İptal işleminden sonra Discord Nitro direkt olarak iptal olmuyor. Bir süre daha devam edecek.

Aylık oluyor hocam. Siz aboneliğinizi iptal ettiniz diye aniden bitmiyor. Aboneliği aldığınız ayın sonuna kadar devam eder. Ay sonunda da kendisi iptal oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı