cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Selam. Belki dikkat etmişsinizdir Discord açılırken Discord logosu bulanıklaşarak dönüyor. Bu efekti nasıl yapabilirim? Program fark etmez.
Selam. Belki dikkat etmişsinizdir Discord açılırken Discord logosu bulanıklaşarak dönüyor. Bu efekti nasıl yapabilirim? Program fark etmez.
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 30 Haziran 2022 #2 cankute dedi: Selam. Belki dikkat etmişsinizdir Discord açılırken Discord logosu bulanıklaşarak dönüyor. Bu efekti nasıl yapabilirim? Program fark etmez. Genişletmek için tıkla... After Effects kullanabilirsiniz.
cankute dedi: Selam. Belki dikkat etmişsinizdir Discord açılırken Discord logosu bulanıklaşarak dönüyor. Bu efekti nasıl yapabilirim? Program fark etmez. Genişletmek için tıkla... After Effects kullanabilirsiniz.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 user.cs dedi: After Effects kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama nasıl yapacağım?
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 30 Haziran 2022 #4 cankute dedi: Hocam ama nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Metin ile anlatması cidden zor. Galiba önce programı öğrenmelisiniz.
cankute dedi: Hocam ama nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Metin ile anlatması cidden zor. Galiba önce programı öğrenmelisiniz.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #5 user.cs dedi: Metin ile anlatması cidden zor. Galiba önce programı öğrenmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam video da bulamadım. Programı da bilmiyorum
user.cs dedi: Metin ile anlatması cidden zor. Galiba önce programı öğrenmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam video da bulamadım. Programı da bilmiyorum
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #6 Neden Discord açılış animasyonunu değiştirmek istiyorsun anlamadım. Değişse bile eminim kodlarından değiştirilebilir.
Neden Discord açılış animasyonunu değiştirmek istiyorsun anlamadım. Değişse bile eminim kodlarından değiştirilebilir.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #7 Silinen üye dedi: Neden Discord açılış animasyonunu değiştirmek istiyorsun anlamadım. Değişse bile eminim kodlarından değiştirilebilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yanlış anlamışsınız. Ben o dönme efektini kendi logomda yapmak istiyorum
Silinen üye dedi: Neden Discord açılış animasyonunu değiştirmek istiyorsun anlamadım. Değişse bile eminim kodlarından değiştirilebilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yanlış anlamışsınız. Ben o dönme efektini kendi logomda yapmak istiyorum
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 30 Haziran 2022 #8 cankute dedi: Hocam video da bulamadım. Programı da bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İnternette kaynak yoksa maalesef programı öğrenmelisiniz.
cankute dedi: Hocam video da bulamadım. Programı da bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İnternette kaynak yoksa maalesef programı öğrenmelisiniz.