Merhaba önceden böyle bir şey yoktu ta ki düne kadar. Dün tabletimden Discord'a girdiğimde yukarıda sadece bağlanılıyor yazıyor ne sunuculara girebiliyorum ne arkadaşlarımla konuşabiliyorum ana sayfa bile çıkmıyor.
Güvenli internet çocuklara uygun olmayan sitelere girmeni engeller. Başka bir işlevi yok. Kullandığın internet sağlayıcısının müşteri hizmetlerini arayarak kapattırabilirsin.
Merhaba önceden böyle bir şey yoktu ta ki düne kadar. Dün tabletimden Discord'a girdiğimde yukarıda sadece bağlanılıyor yazıyor ne sunuculara girebiliyorum ne arkadaşlarımla konuşabiliyorum ana sayfa bile çıkmıyor.
VPN önermem sırf Discord kullanabilmek için pingli ve düşük hızlarda internet kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Kalıcı en etkili çözüm guvenli interneti kapatmak. Kullandığınız firmanın müşteri hizmetlerini arayarak kapatabilirsin.
Bazen kapalı gözükse de açık olabiliyor aç kapat yapınız düzelecektir.
Merhaba dostlar, son üç gündür forumlarda ve internette Discord bağlantı sorunu ve açılma ekranında kalma sorunu yaşayanları görüyorum ve bu konuda sizleri bilgilendirmek istedim. Çözümü çok basit "güvenli internet" modunu kapatmalısınız, peki nasıl oluyor? İnternet servis sağlayıcınızın (ör...