4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 30 Mayıs 2021 #41 Rhexia dedi: Discord'da 3 aydan fazla üyelik ve ses kanallarında aktiflik lazım galiba yanlışım olabilir ama bana verilmedi. Genişletmek için tıkla... Ses girmeye gerek yok. iloveichigo dedi: Bazı özellikler olamayabiliyor yani mesela gif koyduğunuzda bazen diğerlerine gözükmeyebiliyor fakat 100MB dosya vs. yükleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğimiz orijinal nitro işte. Sadece iade ücreti yok. Ve boostlu.
Rhexia dedi: Discord'da 3 aydan fazla üyelik ve ses kanallarında aktiflik lazım galiba yanlışım olabilir ama bana verilmedi. Genişletmek için tıkla... Ses girmeye gerek yok. iloveichigo dedi: Bazı özellikler olamayabiliyor yani mesela gif koyduğunuzda bazen diğerlerine gözükmeyebiliyor fakat 100MB dosya vs. yükleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğimiz orijinal nitro işte. Sadece iade ücreti yok. Ve boostlu.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 30 Mayıs 2021 #42 416227 dedi: Hocam karşı tarafta da gözüküyor mu GIF falan? Genişletmek için tıkla... Açıkçası Better Discord için böyle GIF eklentisi olduğunu yeni öğrendim. Better Discord'u farklı şeyler için kullanıyorum.
416227 dedi: Hocam karşı tarafta da gözüküyor mu GIF falan? Genişletmek için tıkla... Açıkçası Better Discord için böyle GIF eklentisi olduğunu yeni öğrendim. Better Discord'u farklı şeyler için kullanıyorum.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 10 Haziran 2021 #43 egeed dedi: Discord bedava Nitro veriyor mu? Tanıdığım birine vermiş sanırım 1 aylık. Veriyor mu? Hatta Technopat Sosyal'de böyle bir konu var. Genişletmek için tıkla... Epic 3 ay bedava veriyor oradan hemen kullan.
egeed dedi: Discord bedava Nitro veriyor mu? Tanıdığım birine vermiş sanırım 1 aylık. Veriyor mu? Hatta Technopat Sosyal'de böyle bir konu var. Genişletmek için tıkla... Epic 3 ay bedava veriyor oradan hemen kullan.
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 10 Haziran 2021 #44 The10thDoctor dedi: Epic 3 ay bedava veriyor oradan hemen kullan. Genişletmek için tıkla... Epic 3 ay bedava nitro mu veriyor? Nasıl? egeed dedi: Epic 3 ay bedava nitro mu veriyor? Nasıl? Genişletmek için tıkla... Tamam, buldum. Sağol. Bu arada, hesabıma 1-2 hafta önce bedava nitro geldi . Son düzenleme: 30 Ağustos 2021
The10thDoctor dedi: Epic 3 ay bedava veriyor oradan hemen kullan. Genişletmek için tıkla... Epic 3 ay bedava nitro mu veriyor? Nasıl? egeed dedi: Epic 3 ay bedava nitro mu veriyor? Nasıl? Genişletmek için tıkla... Tamam, buldum. Sağol. Bu arada, hesabıma 1-2 hafta önce bedava nitro geldi .