Discord çalışanı olduğunu iddia eden birinin tehdit etmesi

minimesi100

Decapat
Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
369
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben Prooyun'dan CS serveri aldım ve eski IP sahibi ve üyeleri geldi, daha sonra hile falan açtılar, ben de banladım. Sonra Discord'da Discord staff olduklarını iddia ettiler. Discord ID'mi almışlar ve hesaplarınız GG diye tehdit ediyorlar. Sanaldan sileceğiz sizi tarzı söylemde bulunuyorlar ve bilgisayar ID'mi bulma konusunda da engelle diyeceksiniz ama engellediğim zaman çaldığı başka bir hesaptan geri geliyor ve sadece tehdit de değil, aşırı küfür ediyorlar ve Discord staff olduklarını iddia ediyorlar. Ne yapmalıyım?
 
Discord çalışanları istese de tehdit edemez. Öyle bir şey yaparsalar yetkileri ellerinden alınır veya direkt işten atılırlar. Zaten Discord çalışanlarına orada burada öyle denk gelmeniz zor. Ancak destek e-postalarıyla; resmi sunucular ve Reddit üzerinde düzgün bir iletişim kurarsınız yakın arkadaşlarınız değilse. Sunucuda denk gelirseniz de dediğim gibi asla tehdit edemezler.

Sunucunuzun IP adresini değiştirip, Discord üzerinde de bloklayıp üzerine de rapor edebilirsiniz.

Üç beş kişi için bu kadar uğraşmaya gerek yok.
 
Hiçbir Discord çalışanı size bu tür bir şey yapmaz. Yaşları küçük olan arkadaşlar sana kafayı takmışlar, uğraşıyorlar. En fazla hesabına spam yapıp kapattırırlar, yeni hesap açarsın. Çok umursamana gerek yok.
 
Discord'un yetkilisi sizi niye tehdit etsin? Böyle durum olmaz. Kendini staff olarak gösterip yalan atmadıkları ne malum? Bildiğiniz lamer'lık yapıyorlar.
 
Discord Staffların hesaplarında zaten rozetleri oluyor. Bu iddialar boştur takmayın.
badge.PNG
 
Discord ID ile tehdit mi 🤣🤣🤣🤣. Bittim ya. Bunları sana yapan arkadaşlar vasıfsız, o kadar vasıfsızlar ki sunucuya para yetiştiremeyip sizi kıskanmışlar. Kudursunlar. Hiçbir şey yapamazlar. Her yerden engelleyin, yasaklayın. İş bitmiştir. Eğer çok üstünüze gelirseler açın EGM Siber Suç başvuru formu sayfasını, doldurun(göndermeyin) ss atın, oldukları yerde ağlar dururlar. Çok tipik insanlar, onların devri kapandı artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı