Rehber Discord CloudFlare DNS'i çalışmayanlar için çözüm!

hocam ben superbox kullanıyorum ayarların hepsini yaptım ama warpa bastıgımda baglanmıyor
Dediğim ayarları yaptıysanız çalışması lazım. Onun haricinde superbox uyduya bağlandığı için ondan kaynaklanıyor da olabilir.

bu warp vpn gibi internet hızını yavaşlatır mı
Hayır yavaşlatmaz.

WARP açık iken Valorant oynayamıyorum ve Technopat yüklenmiyor.
WARP yerine 1.1.1.1 deneyin.

2606:4700:4700::1111
2606:4700:4700::1001, bunlar acaba ne oluyor açıklayabilir misiniz?
IPv4'ün IPv6 versiyonu.

Silip tekrar yüklemeyi deneyiniz. Ben böyle çözdüm.
Ya bu ülkede yemin ediyorum delirmemek elde değil. İnternet hızım dipleri gördü onu geçtim, uygulamayı silip yüklerken bile birden fazla sorun yaşadım yine de ''Starting'' ekranında kalıyor, açmıyor uygulamayı. Zaten uygulamanın fotoğrafı da gözükmüyor büyük ihtimal en son bağlantısı koptuğu için böyle yapıyor. Yemin ederim bir film zevkimiz vardı nelerle uğraşıyoruz ya. Farklı bir yol biliyor musunuz acaba? En kötü Web üzerinden yapacağız, delireceğim gerçekten. Yok ya her şeyi denedim, bilgisayarı kapatıp açtım uygulamayı 40 kere kaldırıp yeniden yükledim olmuyor. Büyük ihtimal dün biz film izlerken bir anda bağlantı kopunca orada bir şey oldu ona mı bağlanmaya çalışıyor yoksa bağlantı koptu diye yeniden oraya mı şey yapmaya çalışıyor anlamadım.
Çözüm:
IPv6'ya yazdığımızı otomatiğe çekince sadece IPv4'ü doldurdum düzeldi. Şaka gibi uğraştığımız şeye bak. Bu arada konu çok yararlı olmuş. Elinize sağlık.

Son düzenleme:
1728564519002.png

uygulama böyle bi hata veriyor nasıl çözebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı