Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Discord üzerinden DM mesajlarının hepsini progamsız herhangi bir şeysiz silmenin yolu mevcut mu? Shift tuşuna basıp silme gibi metodlar paylaşmazsanız sevinirim.
Merhaba, Discord üzerinden DM mesajlarının hepsini progamsız herhangi bir şeysiz silmenin yolu mevcut mu? Shift tuşuna basıp silme gibi metodlar paylaşmazsanız sevinirim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.200 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 14 Ağustos 2023 #2 Webde açınca üzerine gelin tümünü sil vs var.
XqLaxyy Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 258 14 Ağustos 2023 #3 Maalesef bildiğim kadarıyla böyle bir işlem yapamıyorsunuz benim bildiğim kadarıyla öyle herhangi bir yolu yok.
Maalesef bildiğim kadarıyla böyle bir işlem yapamıyorsunuz benim bildiğim kadarıyla öyle herhangi bir yolu yok.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Ağustos 2023 #4 Şebnem Ferah dedi: Webde açınca üzerine gelin tümünü sil vs var. Genişletmek için tıkla... Bulamadım nerede? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2023
Şebnem Ferah dedi: Webde açınca üzerine gelin tümünü sil vs var. Genişletmek için tıkla... Bulamadım nerede?
47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 14 Ağustos 2023 #5 En son baktığımda bir bot vardı fakat hesapla ilgili her şeyi istiyordu. Şifreniz dahil. Galiba bir yolu yok.
En son baktığımda bir bot vardı fakat hesapla ilgili her şeyi istiyordu. Şifreniz dahil. Galiba bir yolu yok.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.031 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2023 #6 Çok basit sadece izleyin ve aynılarını yapın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çok basit sadece izleyin ve aynılarını yapın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Ağustos 2023 #7 Murat Can Şimşek dedi: Çok basit sadece izleyin ve aynılarını yapın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da uzun bir işlem ve indirmeli falan çok istemiyorum böyle DM toplu şekilde silme yolu varsa uygulama içinde falan
Murat Can Şimşek dedi: Çok basit sadece izleyin ve aynılarını yapın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da uzun bir işlem ve indirmeli falan çok istemiyorum böyle DM toplu şekilde silme yolu varsa uygulama içinde falan
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.031 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2023 #8 Efe684 dedi: Hocam baktım da uzun bir işlem ve indirmeli falan çok istemiyorum böyle DM toplu şekilde silme yolu varsa uygulama içinde falan Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok, sadece shift tuşuna basılı tutarak tek tek silebilirsin.
Efe684 dedi: Hocam baktım da uzun bir işlem ve indirmeli falan çok istemiyorum böyle DM toplu şekilde silme yolu varsa uygulama içinde falan Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok, sadece shift tuşuna basılı tutarak tek tek silebilirsin.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #9 Murat Can Şimşek dedi: Çok basit sadece izleyin ve aynılarını yapın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu hocam benim ihtiyacım vardı denediniz mi hiç.
Murat Can Şimşek dedi: Çok basit sadece izleyin ve aynılarını yapın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu hocam benim ihtiyacım vardı denediniz mi hiç.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Ağustos 2023 #10 Murat Can Şimşek dedi: Öyle bir şey yok, sadece Shift tuşuna basılı tutarak tek tek silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Makro falan olmaz mı?
Murat Can Şimşek dedi: Öyle bir şey yok, sadece Shift tuşuna basılı tutarak tek tek silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Makro falan olmaz mı?