Arkadaşlar Discord ismimin yanındaki ID 7158'di bunu Nitro alarak 0001 yapacaktım ama baktığımda o ID'yi Nitro alsam bile değştiremiyordum şu anda değşitre bilmemin bir yolu var mı?
Discord ID'leri değişim sürecinde. Nitro satın alın veya almayın, yeni kullanıcı adları sizin kullanıcı adınız şablonunda kullanıcılara sırayla dağıtılıyor.
Eski sistemde(johndoe#0000) kullanıcı adı almanız ne yazık ki mümkün gözükmüyor.
Arkadaşlar Discord ismimin yanındaki ID 7158'di bunu Nitro alarak 0001 yapacaktım ama baktığımda o ID'yi Nitro alsam bile değştiremiyordum şu anda değşitre bilmemin bir yolu var mı?
PC'de gözükme durumu yoktur. Bu Discord'un yeni bir özelliğidir. Yeni olan bu durum test aşamasında ve eski sistemi kaldırmakta ayrıca yeni bir rozette eklemekte.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aslında bu durum için yakınmanıza gerek yok, aksine test aşamasına seçildiğiniz için sevinmeniz gerekmektedir.