Çözüldü Discord GIF paylaşmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

guarw

Femtopat
Daha fazla  
Ekran görüntüsü 2024-06-11 002625.png

Discord arka planıma GIF sececeğim ama seçtiğim GIF yüklenmiyor bende kendi GIF'imi yaptım arka plana koyamıyorum MB fazla oldugundan dolayı. Kendim GIF oluşturup bu fotoğraftaki kısma koyup oradan profil arka planı yapacağım. Bunu nasıl yapabilirim?

Çözüm
7 saniye MB sıkıştırdım ama olmuyor Discord'a GIF eklenmiyor herhalde.

Kendi çözümünü paylaşayım sizinle. burdaki GIF yapma sitesine girin MP4 dosya olarak ne koyacaksanız seçin. Upload files tuşuna basın. İstediğiniz FPS'i seçin en iyisi 33 ama 33FPS yükleyecekseniz maksimum 10 saniye olması lazım ve dosyanın boyutuda artıyor önerim 25 ya da 20 FPS kullanın. Convert dedikten sonra dosyanın boyutu Discord'a göre Max 10 MB olması lazım sitede daha yüksek çıkacaktır. Aşağıdaki optimize tuşuna basın lossly GIF kısmını seçerek compression yani (sıkıştırma) seviyesini seçin. GIF'in kalitesi biraz azalacaktır ama bende kullanıyorum sorun yok. Aşırı fazlaya kaçmayın 35 civarlarında sıkıştırsanız yeter. Son olarak optimize GIF dedikten sonra save kısmından indirin. Sonra discord profil kısmından GIF olarak indirdiğiniz dosyayı seçin.
Tenor'a yüklenen GIF'ler orada olur. Ben kendi GIF'lerimi Tenor'a yükledim Google klavye, Discord GIF'lerine bile çıktım.

Onu nasıl yapacağım.

Yüksek boyutlu GIF dosyasını optimize ederek boyutunu 10 MB'ın altına düşürebilirsin. Bunun için web siteleri mevcut.

Hocam nitrom var ama tenorda olmadığı için ban yer miyim acaba. Arka planda koymayı denedim ama olmuyor Discord Nitro'su olmayanlar yaptığı için engelledi herhalde Discord.

Son düzenleme:
7 saniye MB sıkıştırdım ama olmuyor Discord'a GIF eklenmiyor herhalde.

Kendi çözümünü paylaşayım sizinle. burdaki GIF yapma sitesine girin MP4 dosya olarak ne koyacaksanız seçin. Upload files tuşuna basın. İstediğiniz FPS'i seçin en iyisi 33 ama 33FPS yükleyecekseniz maksimum 10 saniye olması lazım ve dosyanın boyutuda artıyor önerim 25 ya da 20 FPS kullanın. Convert dedikten sonra dosyanın boyutu Discord'a göre Max 10 MB olması lazım sitede daha yüksek çıkacaktır. Aşağıdaki optimize tuşuna basın lossly GIF kısmını seçerek compression yani (sıkıştırma) seviyesini seçin. GIF'in kalitesi biraz azalacaktır ama bende kullanıyorum sorun yok. Aşırı fazlaya kaçmayın 35 civarlarında sıkıştırsanız yeter. Son olarak optimize GIF dedikten sonra save kısmından indirin. Sonra discord profil kısmından GIF olarak indirdiğiniz dosyayı seçin.

Son düzenleme:
Çözüm
Çözümünü buldum kendim denedim profilimde oldu. burdaki GIF yapma sitesine girin MP4 dosya olarak ne koyacaksanız seçin. Upload files tuşuna basın. İstediğiniz FPS'i seçin en iyisi 33 ama 33FPS yükleyecekseniz maksimum 10 saniye olması lazım ve dosyanın boyutuda artıyor önerim 25 ya da 20 FPS kullanın. Convert dedikten sonra dosyanın boyutu Discord'a göre Max 10 MB olması lazım sitede daha yüksek çıkacaktır. Aşağıdaki optimize tuşuna basın lossly GIF kısmını seçerek compression yani (sıkıştırma) seviyesini seçin. GIF'in kalitesi biraz azalacaktır ama bende kullanıyorum sorun yok. Aşırı fazlaya kaçmayın 35 civarlarında sıkıştırsanız yeter. Son olarak optimize GIF dedikten sonra save kısmından indirin. Sonra Discord profil kısmından GIF olarak indirdiğiniz dosyayı seçin.

Sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı