Oddsy1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 226 12 Ekim 2022 #1 Normalde açılırdi. Bir anda gitti ve sürekli gri ekran hatası vermeye başladı. Hiçbir şekilde giremiyorum, silip geri yükleme rağmen. Düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2022
Normalde açılırdi. Bir anda gitti ve sürekli gri ekran hatası vermeye başladı. Hiçbir şekilde giremiyorum, silip geri yükleme rağmen. Düzeldi.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.518 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 12 Ekim 2022 #2 Bence bir anlığına sunucuya bağlanamamıştır, dert edecek bir şey yok. Düzelmiş zaten
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 12 Ekim 2022 #3 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz.
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz.
Oddsy1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 226 12 Ekim 2022 #4 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz. Genişletmek için tıkla... İlk olarak Discord'u sildim daha sonra Windows+r tuşuna basarak %appdata%yazdim ve oradan da Discord dosyalarini silip tekrar yükledim ve çözüldü.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz. Genişletmek için tıkla... İlk olarak Discord'u sildim daha sonra Windows+r tuşuna basarak %appdata%yazdim ve oradan da Discord dosyalarini silip tekrar yükledim ve çözüldü.