6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 2 Ağustos 2022 #11 Behzatcdekihayalet dedi: Her hesaba verilmiyor yani dogru mu anladim. Genişletmek için tıkla... Ya şans ya da belli kriterler lazım herkes alamıyor diye biliyorum.
Behzatcdekihayalet dedi: Her hesaba verilmiyor yani dogru mu anladim. Genişletmek için tıkla... Ya şans ya da belli kriterler lazım herkes alamıyor diye biliyorum.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 2 Ağustos 2022 #12 68515 dedi: Ya şans ya da belli kriterler lazım herkes alamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam daha once Nitro almamis hesap olabilir mi o kriter ona gore yeni hesap acip oradan alayim main hesaba Epic'ten almistim zamaninda. Silinen üye dedi: Bana verdi. Boost'lu Nitro almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam daha once Epic verirken almistim Nitro'yu ondan dolayi vermemezlik yapabilir mi? Son düzenleme: 2 Ağustos 2022
68515 dedi: Ya şans ya da belli kriterler lazım herkes alamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam daha once Nitro almamis hesap olabilir mi o kriter ona gore yeni hesap acip oradan alayim main hesaba Epic'ten almistim zamaninda. Silinen üye dedi: Bana verdi. Boost'lu Nitro almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam daha once Epic verirken almistim Nitro'yu ondan dolayi vermemezlik yapabilir mi?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.757 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #13 Behzatcdekihayalet dedi: Hocam daha once Nitro almamis hesap olabilir mi o kriter ona gore yeni hesap acip oradan alayim main hesaba Epic'ten almistim zamaninda. Hocam daha once Epic verirken almistim Nitro'yu ondan dolayi vermemezlik yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende kullandım ücretsiz nitro. Sonrasında ücretli aldım hep. Sadece geçen sene 1 kez YouTube premium verdi. Sonrasında hep gamepass verdi.
Behzatcdekihayalet dedi: Hocam daha once Nitro almamis hesap olabilir mi o kriter ona gore yeni hesap acip oradan alayim main hesaba Epic'ten almistim zamaninda. Hocam daha once Epic verirken almistim Nitro'yu ondan dolayi vermemezlik yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende kullandım ücretsiz nitro. Sonrasında ücretli aldım hep. Sadece geçen sene 1 kez YouTube premium verdi. Sonrasında hep gamepass verdi.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #14 Behzatcdekihayalet dedi: Hocam daha once Nitro almamis hesap olabilir mi o kriter ona gore yeni hesap acip oradan alayim main hesaba Epic'ten almistim zamaninda. Hocam daha once Epic verirken almistim Nitro'yu ondan dolayi vermemezlik yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şart yok. Bende Epicden aldım 3 aylık. Daha sonrasında aldığım nitrolarda verdi Gamepass.
Behzatcdekihayalet dedi: Hocam daha once Nitro almamis hesap olabilir mi o kriter ona gore yeni hesap acip oradan alayim main hesaba Epic'ten almistim zamaninda. Hocam daha once Epic verirken almistim Nitro'yu ondan dolayi vermemezlik yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şart yok. Bende Epicden aldım 3 aylık. Daha sonrasında aldığım nitrolarda verdi Gamepass.