Discord hata sonucu ban yedim

tunaass

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3060 ti 8gb amd r7 5700g 32 gb ram
Merhaba hızlıca anlatırsam, 1 saat önce arkadaşımla mesajlaşırken 11 sayısnı kullandım ve bunun sonuncunsa ise 10 dakika gibi bir sürede ban yedim.
İnternette biraz araştırdım ve yapay zekanın algıladığı bir hayatmış ve 24 saat içinde hesabı açtırmasak hesap siliniyormuş. Benim aslı sorum kimlik fotoğrafı gönderceğim ancak 16 yaşındayım ve bu bir sorun çıkartır mı yoksa 18 yaşında reşit olan bir kimlik mi kulanmalıyım? Biligisi olan varsa yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 1709577410782.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 33
Hocam Discord kullanmanızda sorun olmaz 13 yaşın üzerindeyseniz. Ancak bence Discord gibi bir yerle kimlik bilgilerinizi paylaşmayın. Bu veriler saklanıyor olabilir. Sızıntı sonucunda boşu boşuna verileriniz çalınmasın. Veriler her yerde uçuyor ama yine de önlemimizi almak iyidir diye düşünüyorum. Hesabınız önemliyse elbette bu yola başvurabilirsiniz. Tüm bunları yaptıktan sonra hesabınızı açacaklarının garantisi de yok. Aynısını Twitter'da yaşadım derdimi çözmediler.

Geçmiş olsun, o ban açılmaz. Bu tarz vakalarda geri dönüşlere %99 cevap vermiyorlar, yine de denemek isterseniz zararı olmaz. 24 saatte değil de 2 ila 4 hafta arasında siliniyor hesap.

Yıların hesabı anılarım arkadaşlarım sunucularım falan var bilgilerimin sızması çok da önemli midir bilemem ama 11 gibi sıradan bir sayı yazdığım için ban yemek insana koyuyor neyse şansımı deneyeceğim belki açılır.

Geçmiş olsun, o ban açılmaz. Bu tarz vakalarda geri dönüşlere %99 cevap vermiyorlar, yine de denemek isterseniz zararı olmaz. 24 saatte değil de 2 ila 4 hafta arasında siliniyor hesap.

Aklımın ermediği küfürleri hatırlıyorum ancak bu kadar kolay ban yediğimi unutmak kolay olmaz daha önce açılan olmuş mu hiç banı?

O ban açılmaz diyenler çok biliyor. Gayet de açılıyor için rahat olsun, sadece elini çabuk tut. 14 gün sonra hesabın kalıcı olarak silinecek. Zaten taleplere cevap verme süreleri 7 güne kadar uzayabiliyor. Bu demek oluyor ki ilk talebinde sorun çıkarsa son şansın var. 3. cevap gelene kadar hesabın kalıcı olarak siliniyor.

13 yaşından büyük bir kimlikle fotoğraf atman yeterli. İstersen TC kimlik kısmını karalayabilirsin.

İlla vardır da çoğunluğun açılmıyor, benim hesap da aynı şekilde gitti. Dediğim gibi denemenizde bir sakınca yok.

Kimliğin önemli kısımlarını karalayıp atabilir. Kimlik fotoğrafı ve doğum tarihi net bir şekilde gözüksün yeter.

Kimliğin önemli kısımlarını karalayıp atabilir. Kimlik fotoğrafı ve doğum tarihi net bir şekilde gözüksün yeter.
Hocam kabul edilirse kesinlikle öyle yapsın zaten. Ben karalamadan atmıştım,o zaman ki cahilliğimiz işte.

Bir şey olmaz. Zaten internette olan bir şeyi tekrar internete atmış oldun

Sağ olun hocam açılmayabilir diyen çok oldu umarım açılır sağ olun uyardığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…