Discord hesaba izinsiz erişim | İzinsiz mesaj atma, emojilere tıklama, sunuculara katılma

EKAloji

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2019
Mesajlar
2.416
Makaleler
5
Çözümler
8
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Eğer Discord hesabınızda sizden habersiz bir şekilde bir sunucuya katılındığını, mesaj atıldığını, mesaja emoji gönderildiğini vs. eylemler yapıldığını düşünüyorsanız hesap tokeniniz çalınmış demektir. Discord üzerinde her hesabın bir adet tokeni vardır, bu tokenler sayesinde işlemler gerçekleşir. Bu tokenleri zararlı tarayıcı eklentileri, PC virüsleri veya giriş yaptığınız sahte Discord giriş panelleri çalmış olabilir.

Tokeninize ulaşmak için öğeyi denetleye tıkladıktan sonra tarayıcı verilerinde yer alan dosyalar arasında sadece Discord'a ilk girişte 1-6 saniye gözüken "token" verisini kopyalamak. Örnek token: "Mfa. R9CRJ2HXCRNxnfoc-wxlsjdsftryıuarrqgdıdürhhohiP4S-TSEUO01QR8SI6VYY-xDIORI3C8ZWE34XDK" (Bu benim tokenimin çoğu karakteri değiştirilmiş hali. :) Erişebilen erişsin. :D)

Eğer tokeninizin çalındığını düşünüyorsanız yapmanız gereken Discord ile mail vs. yollar ile iletişime geçmek ve tokeninizin değiştirilmesini talep etmek. Kısa ve net bir yazı ile Discord'a mail atarsanız ve durumu anlatırsanız hesap detaylarını (kullanıcı adı, etiket) ister ve tokeni değiştirirler.

*Tokeni kullanmak için e-posta/kullanıcı adı/kullanıcı etiketi/şifre vs. bilgilere gerek yok, token çalındığı an hesaba sınırsız erişim vardır.
*Konu bilgilendirici olması için açılmıştır.
 
Son düzenleme:
Ya arkadaşlar lütfen bu konuda biri yardımcı olabilir mi bana iznim olmadan bedava skin diye sahte mesaj atılıyor hesabımdan durdurmam lazım üstelik gruplara da alınıyorum çok rahatsız oldum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı