Discord hesabı çalınabilir mi?

diluc

Femtopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Discord'da bir arkadaşla kavga ettik. Bana Discord ID'ni aldım, tokenleyip Discord'unu çalacağım, bilgisayarını hackleyeceğim vs. dedi. Bunu yapması bu kadar kolay mı? Link vs. atması falan mı gerek yoksa link atmadan da bunu yapabilir mi? Lütfen bilen birileri yardımcı olsun. Şimdiden teşekkür ederim.

Tokenini çalması imkansıza yakın. Eğer link vesaire atmadıysa ve sende o linke girip Discord hesabını etkinleştirmediysen çalamaz. Öyle bir şey olsaydı kimsenin Discord hesabı kalmazdı. Bilgisayar hacklemek ayrı bir kafa zaten. IP adresin falan Discord tarafından korumalı sunucularla özel tutuluyor. Büyük ihtimalle karşında olan kişi 13-15 yaşında.

Yani bazı linkleri sana atıp açtıysan eğer bunu yapabilir evet discord id sinde hiçbirşey yapamaz ama discord tokenini biliyorsa herşeyi yapabilir

Discord ID ile tek yapabileceği sizi arkadaş eklemek ve sizi etiketlemek.

Seninle affedersin ama t.... geçmişe benziyor.
Ama ana mail hesabını biliyor ise evet DC hesabını çalabilir.

Benim bir arkadaş var bir program yapmıştı bir şey indirtiyordu açınca direkt tokeni geliyordu epostası falan mümkün fakat linke tıklama olayı falan olmaz.

Discord ID, Discord'un geliştirici modu açık olan herkesin görebileceği bir şey. Discord ID ile hesap çalınamaz. Bu tiplere karşı engelleyin geçin.

Tokeniniz var ise alir. Ama bence "eü heckirim eü hawliyim cok konusma alirim hesabını eü" diye gezen tiplerden.

Token olsa bile programlama falan bilgisi olmazsa alamaz Discord öyle şeylere karşı çok korumalı artık bilgisiz biri tokenle de bir şey yapamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…