Discord hesabı çalınabilir mi?

Çocuğun akşamları kapüşonlu giyip ışıkları kapatıp milletin Facebook şifresini denediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Korkmanızı gerektirecek bir şey yok. Hiçbir şey yapamaz.

Tokenini çalması imkansıza yakın. Eğer link vesaire atmadıysa ve sende o linke girip Discord hesabını etkinleştirmediysen çalamaz. Öyle bir şey olsaydı kimsenin Discord hesabı kalmazdı. Bilgisayar hacklemek ayrı bir kafa zaten. IP adresin falan Discord tarafından korumalı sunucularla özel tutuluyor. Büyük ihtimalle karşında olan kişi 13-15 yaşında.

Beni toxicledi bende sinirlenip küfür ettim video kaydındaydım falan dedi. 17 yaşındaydı. Herhangi bir link falan atmadı. Sanal mafyayım falan dedi. Bunu dalgasına dedi ama yine de korktum. İki kişilerdi. Biri Discord'unu hacklicem dedi diğeri bilgisayarını hackleyip ifşalayacağım dedi. Zaten bunlardan sonra hemen çıktım sesten. Bir daha da konuşmadık da karşılaşmadık da. Dediğim gibi link mevzusu olmadı. Linksiz bir şey yapabilir mi?

Benim bir arkadaş var bir program yapmıştı bir şey indirtiyordu açınca direkt tokeni geliyordu epostası falan mümkün fakat linke tıklama olayı falan olmaz.
Youtube> Enes acar token çalma .
Beni toxicledi bende sinirlenip küfür ettim video kaydındaydım falan dedi. 17 yaşındaydı. Herhangi bir link falan atmadı. Sanal mafyayım falan dedi. Bunu dalgasına dedi ama yine de korktum. İki kişilerdi. Biri Discord'unu hacklicem dedi diğeri bilgisayarını hackleyip ifşalayacağım dedi. Zaten bunlardan sonra hemen çıktım sesten. Bir daha da konuşmadık da karşılaşmadık da. Dediğim gibi link mevzusu olmadı. Linksiz bir şey yapabilir mi?

Uygulama falan atmadıysa hiçbir şey yapamaz.

17 yaşında :D. Video vesaire alıyor... Hocam Türkiye'de 18 yaşına gelip dava bile açsa en az 5 yılda mahkemeye çıkarsınız ki bunu yapamaz. Discord büyük ihtimalle olayı araştırır yine siz haklı çıkarsınız. Salın şu veletleri Allah aşkına. Sanal mafyaymış :D. Birisi bana bunu desin onun varya... Neyse...

Hiçbir şey yapamaz. Bu vasıfsız sanal teröristlerle uğraşmayın derim. Engelleyin geçin. Hem hacklemek anayasada suç olarak görülüyor. Eğer bilgisayarınızı hacklerseler sizde dava vb. açabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı