"aynen knk yaşım 11" "yaşım 12" "yaşım 9" gibi dalga için kullanabileceğiniz cümleler hesabınızı 1 gün içinde kapattırabilecek bir mesaj türüdür.
Eğer bu gibi cümleler kullanırsanız,13 yaşından küçük olduğunuzu kendiniz kanıtlamış oluyorsunuz ve hesabınız devre dışı bırakılıyor.
Böyle bir şey yaşandıysa hesabınızı açtırmak için sizden kimlik fotoğrafı atmanızı isteyeceklerdir.
Eğer ben vermem,kimliğimi veremem diyorsanız ve nitro sahibi iseniz ödeme iadesi isteyebilirsiniz. Hesabınıza gelmesi 3 hafta civarı sürecektir.
Discord supporta ulaşarak bir sonuç alabilirsiniz. Eğer bu söylediğim yüzünden değilse (ki muhtemelen öyle) hesabınızın neden kapandığını isteyin.
Discord supporttan size anında mail gelecek,orada "type your answer" kısmına yanıt vere tıklayıp mailden size iletilen kodu yazacaksınız ve göndereceksiniz.
Küfür ve hesaplara izin veriyorlar. Resource limit yiyorsunuz sadece bir zamanlığına. 3-4 günde 1 kez spam olayına gelirsek o da kapattırmış olabilir.
yaşımı kanıtlarım sorun yok don resmime kadar her şeyi atarım yeterki discord ile aramda kalsın.
''Eğer ben vermem,kimliğimi veremem diyorsanız ve nitro sahibi iseniz ödeme iadesi isteyebilirsiniz. Hesabınıza gelmesi 3 hafta civarı sürecektir.'' ifadesi için 2 yıllık bir nitrom vardı kesintisiz ödediğim, onun iadesini yaparlar mı bilmiyorum.
''Discord supporta ulaşarak bir sonuç alabilirsiniz. Eğer bu söylediğim yüzünden değilse (ki muhtemelen öyle) hesabınızın neden kapandığını isteyin.'' dostum olabilir çünkü bir kaç kez kullandığımı hatırlıyorum ancak 1 hafta içinde sanmıyorum 1 ay içinde kullanmış olabilirim ve zaten istedim yaklaşık 25 saattir cevap bekliyorum
''Discord supporttan size anında mail gelecek,orada "type your answer" kısmına yanıt vere tıklayıp mailden size iletilen kodu yazacaksınız ve göndereceksiniz.'' şuanda böyle bir mail almadım sadece onlara yazdığım destek mesajını aldıklarını ve en kısa sürede yanıtlayacaklarını söyledikleri otomatik bir bot mesajı aldım onun dışında hiçbir mesaj almadım
Cevap geldi arkadaşlar
Clyde (Discord)
Hello,
Your account was disabled for violating our Terms of Service or Community Guidelines. We will not reinstate the account.
Sincerely,
Discord Trust & Safety
ben hala ne yaptığımı anlamadım ya hiç mi açılmaz hesabım