Discord hesabı nasıl kurtarılır?

lqhemo

Femtopat
Daha fazla  
Selam,

Discord, topluluk için sunduğu ortamı güvenli ve sorunsuz tutmaya odaklanıyor. Hesabının hizmet koşulları veya topluluk Ilkeleri'ni ihlal ettiğini tespit ettik. Bu nedenle de şu sebepten dolayı hesabını devre dışı bıraktık:

Hesabında hackleme, dolandırıcılık, hesap veya kredi kartı bilgilerini kırmak ve/veya bir bilgisayar ağına veya cihazına hasar vermekle ilgili eylemlerde bulunuldu.

Saygılarımızla,
Discord Trust and safety ekibi.

Mesaj bu. Arkadaşa RAT atmıştım. Hesabı kurtaramaz mıyız hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurtaramazsınız hocam. Aynı sebepten bende banlandım.

Kurtaramazsınız, arkadaşınıza neden RAT attınız ki?

Maalesef kurtaramazsın. İnsan arkadaşına neden RAT atar ki? (ben MEMZ atmıştım )

Kurtaramazsın RAT ile alakası olduğunu düşünmüyorum tek bir sebep yazılmamış.

Eğer Support'a ulaşabilirseniz özür dileyerek hesabınızı açtırmayı deneyebilirsiniz. Eğer daha önce bu tür şeylerden rapor çok almadıysanız yada hesabınız kapanmadıysa vs. genellikle özrünüzü kabul edip hesabınızı açıyorlar. Fakat raporun büyüklüğüne görede iş değişebilir, cevap bile vermeyebilirler. Şahsen ben hiç bir şey yapmamama rağmen hesabımı silmişlerdi, o yüzden hesap falan çok takmayın kafanıza açın yenisini geçin.

Yok kurtaramaz bu sebepler varken.

Serverlarda ki sinir bozucu panelci çocuk musunuz?

Maalesef kurtaramazsın. İnsan arkadaşına neden RAT atar ki? (ben MEMZ atmıştım )

Hocam bana çok lazım gerekli bilgiler vardı hesabımda onların logunu felan almamın yolu yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…