Discord hesabım çalınabilir mi?

Linke tıkladım. Beni Discord'un kendi sitesinde yönlendirdi. Ben de giriş bilgilerimi girdim.
Botu sunucudan attım ve bota hiçbir yetki vermemiştim.

Tokeniniz ellerine çoktan geçmiştir. Şifre değiştirsenizde işlemez. Hesabınızı kötü yerlerde kullanıp kapattırcaklar. Özür dilerim yanlış demişim. Eğer discord içinde bir şey yaptıysanız sıkıntı olmaz. Sadece yetkili uygulamalardan o botu kaldırın discord hesabınızdaki ayarlardan.

Linke tıkladım. Beni Discord'un kendi sitesinde yönlendirdi. Ben de giriş bilgilerimi girdim.

Botu sunucudan attım ve bota hiçbir yetki vermemiştim.
Zaten botu sunucuya eklerken bazı şeylere erişim izni veriyorsunuz.

Dediğimi yap. Yetkili uygulamalardan kaldır. Birde o listede o botu bul buraya fotoğrafını at hangi yetkilere ulaşmış.

Her bilginizi değiştirdiyseniz ve 2 aşamalı doğrulamayı açtıysanız alamaz.
Yeni hesap açtım. Discord'a bir şey olsa da umrumda olmaz ama e postam çalınmış olabilir mi? E posta bilgilerimi de değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı mesaj bana da geldi bende senin gibi girdim bilgilerimi fakat zaten bilgileri girdiğim site orijinal Discord siteysiydi o sadece bottu zaten botu ekledikten sonra bir Discord sunucusuna otomatik katılıyor ve reklam olduğunu anlıyorsun kısaca korkmana gerek yok.

Derhal e-posta adresinizin şifresini değiştiriniz, 2 adımlı doğrulama ekleyiniz ve Discord hesabınızın şifresini değiştirip, oraya da 2 adımlı doğrulama ekleyiniz. Discord çalışanları asla size böyle yardım etmez. Sitesi üzerinden destek almanızı isterler.

Ek olarak, ücretsiz Nitro botlar ile verilmez. Ancak biri hediye olarak sunucuya ufak bir paylaşım yapar, birkaç tıkla hediyenizi alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…