Dışlamalarım kısmına, GoodbyeDPI'ın klasörünü ekleyin. Çalışıyor deniliyor.Merhaba ben normal zamanlarımda Discord'a erişim sağlamak için goodbye. DPI kullanan biriyim ama kapersyk kullanmaya başladığım için goodbye. DPI çalışmıyor bana goodbye. DPI alternatifi bir şey önerir misiniz?
Evet çalışıyor. Deneyebilirsiniz.Dışlamalarım kısmına, GoodbyeDPI'ın klasörünü ekleyin. Çalışıyor deniliyor.
AV kullanmadığım için, bilmiyorum. Birkaç geri dönüş görmüştüm.Alternatif aramadan önce Kaspersky ayarlarından GoodbyeDPI klasörünü dışlamalar listesine eklemeyi ve ağ ayarları altındaki şifreli bağlantıları tara seçeneğini geçici olarak kapatmayı deneyebilirsin. Sorun muhtemelen çözülecektir.
Evet çalışıyor. Deneyebilirsiniz.
Merhaba ben normal zamanlarımda Discord'a erişim sağlamak için goodbye. DPI kullanan biriyim ama kapersyk kullanmaya başladığım için goodbye. DPI çalışmıyor bana goodbye. DPI alternatifi bir şey önerir misiniz?
maalesef işe yaramadıDışlamalarım kısmına, GoodbyeDPI'ın klasörünü ekleyin. Çalışıyor deniliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.