Discord için GoodbyeDPI çalışmıyor

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
Ne yaptıysam hangi videoyu izlediysem yapamadım Türkiye özel sürümü vs. hiçbir şekilde GoodbyeDPI Discord'u açmıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan indirin, içerisindeki bat dosyalarından service_install ile başlayanlar yerine turkey_dnsredir olanları kullanın, bat dosyası açık olduğu sürece aktif olacak bu şekilde, yani temelli olarak bilgisayarınıza kurmayacak. 1 den 6 ya kadar var herkeste farklı çalışıyor ben superonline kullanıyorum bende 3 üncü olan çalışıyor mesela. O şekilde deneyin.

Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz?
Türk telekom hocam.
GoodbyeDPI ile ayar yapıp sürekli bozulan bağlantıyla uğraşma. WARP kur, geç. Discord için en iyisi o.
Hakkında bilgim yok, nedir nasıl kurulur bilgilendirir misin ?

Buradan indirin, içerisindeki bat dosyalarından service_install ile başlayanlar yerine turkey_dnsredir olanları kullanın, bat dosyası açık olduğu sürece aktif olacak bu şekilde, yani temelli olarak bilgisayarınıza kurmayacak. 1 den 6 ya kadar var herkeste farklı çalışıyor ben superonline kullanıyorum bende 3 üncü olan çalışıyor mesela. O şekilde deneyin.
Maalesef işe yaramadı.

Hakkında bilgim yok, nedir nasıl kurulur bilgilendirir misin ?
Tarayıcının adres çubuğuna 1.1.1.1 yaz ve Enter'a bas.
Ekranda kocaman windows butonuna basıp kurulum dosyasını indir.
inen dosyayı aç, next diyerek klasik kurulumu yap.
Kurulum bitince sağ alt köşedeki saat simgesinin yanına gri bir bulut simgesi gelmsi lazım.
O bulut simgesine tıkla.
Sana bir gizlilik sözleşmesi sunacak, kabul et.
Karşına kocaman bir Aç Kapa anahtarı gelecek. Anahtarı açık konuma getir.
connected yazısı ve turuncu bir bulut simgesi gördüğünde işlem tamamdır.

Bulut simgesine tıkladığında sağ üstteki dişli çarka bas. 1.1.1.1 with WARP seçeneğinin işaretli olduğundan emin ol kesinlike. Sadece 1.1.1.1 seçili olursa Discord açılmaz, WARP seçili olmalı.

Tarayıcının adres çubuğuna 1.1.1.1 yaz ve Enter'a bas.
Ekranda kocaman windows butonuna basıp kurulum dosyasını indir.
inen dosyayı aç, next diyerek klasik kurulumu yap.
Kurulum bitince sağ alt köşedeki saat simgesinin yanına gri bir bulut simgesi gelmsi lazım.
O bulut simgesine tıkla.
Sana bir gizlilik sözleşmesi sunacak, kabul et.
Karşına kocaman bir Aç Kapa anahtarı gelecek. Anahtarı açık konuma getir.
connected yazısı ve turuncu bir bulut simgesi gördüğünde işlem tamamdır.

Bulut simgesine tıkladığında sağ üstteki dişli çarka bas. 1.1.1.1 with WARP seçeneğinin işaretli olduğundan emin ol kesinlike. Sadece 1.1.1.1 seçili olursa Discord açılmaz, WARP seçili olmalı.
Ping problemi olurmu oyunlarda ve discordda ? 35Mbps internet alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı