Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayaldeolan

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2018
Mesajlar
397
Makaleler
1
Çözümler
2
Discord'da iki aşamalı doğrulamayı kullanıyordum. Bu iki aşamalı doğrulama için güvenlik uygulaması olan Play Store'da bulunan Google Authenticator uygulamasını kullanmıştım fakat telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm ve haliyle yedek kodları yazmayı unuttum. Yani anlayacağınız telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğüm için yedek kodlar da silinmiş oldu ve bu aptallığım yüzünden Discord'a giriş sağlayamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Çözüm
Hocam Discord'u iki aşamalı doğrulama olan hesap ile kullanırken ters bir durum olduysa ve hesabı geri almak istiyorsanız malesef tek yolu şu; daha önce yedek kodları bir yere yazdıysanız ve elinizde kodlar varsa anca o şekilde tekrar kurtarabilirsiniz. Bunun dışında malesef kurtarılmıyor. Bende aynı şekilde eski bellekleri notları felan kurcaladım tesadüf eseri buldum.
Belki Google Authenticator üzerinden halledilebilir ancak pek emin değilim. En kötüsü desteğe başvurmaktan başka seçeneğiniz kalmıyor maalesef.
 
@tfse35 Ben cozdum ama soyle cozdum. Onceden hesap kurtarma kodlarini SS almistim telefondan ve fotograflarda gezinirken denk geldi ve ise yaradi ancak soyle bir sorun var sen kodlari kayip ettin diyelim discord ekibi bu konuda hic bir sey yapamiyormus.
Konu kapanabilir. Cozum sans sonucu bulunmustur. 😄😄😄
 
Aynı sorunu tam olarak ben de yaşadım.
Bilgisayar tarayıcısından ''yok ise telefonundan tarayıcıya girince 'masaüstü sitesi iste' ye basabilir-sin'' Discord'a telefon numarası ile giriş yap. Daha sonra hesap ayarlarından 'yedek kodları görüntüle' ye bas, ardından ' 2 Adımlı doğrulamayı kaldır' a basınca çıkan ekrana aldığın herhangi bir yedek kodu gir.
Çok karmaşık anlattım farkındayım, eğer yapamaz isen bana ulaşabilirsin.
Kardeşim adamsın. Sayende authenticator uygulamasından kurtuldum. Giriş yaptım ve benden iki aşamalı doğrulama kodunu isteyince telefon ile doğrulama istedim. Telefona kod geldi. Sonra hesap açıldı yedek kodlardan birini aldım ve doğrulamayı kaldıra tıkladım. Oraya yedek kodu yazınca kalktı. Baya kullandığım bir hesaptı. Kurtardığım çook iyi oldu. Bu kadar uzun anlatmamın sebebi de biri okursa detaylı anlayabilsin diye. Tekrar teşekkürler.
 
Eğer Google authenticator kullanıyorsan dediklerimi yap.

Sağ üstteki 3 noktaya bas ayarlar de ve dedikten sonra kodlar için zaman düzeltmeye bas ardından şimdi senkronize et de kodu tekrar gir ve olacaktır.
 
Aynı sorunu tam olarak ben de yaşadım.
Bilgisayar tarayıcısından "yok ise telefonundan tarayıcıya girince 'masaüstü sitesi ıste'ye basabilir-sin" Discord'a telefon numarası ile giriş yap. Daha sonra hesap ayarlarından 'yedek kodları görüntüle'ye bas, ardından ' 2 adımlı doğrulamayı kaldır'a basınca çıkan ekrana aldığın herhangi bir yedek kodu gir.
Çok karmaşık anlattım farkındayım, eğer yapamaz isen bana ulaşabilirsin.

Ben hala anlamadım tekrar anlatır mısın?
 
Kardeşim adamsın. Sayende authenticator uygulamasından kurtuldum. Giriş yaptım ve benden iki aşamalı doğrulama kodunu isteyince telefon ile doğrulama istedim. Telefona kod geldi. Sonra hesap açıldı yedek kodlardan birini aldım ve doğrulamayı kaldıra tıkladım. Oraya yedek kodu yazınca kalktı. Bayağı kullandığım bir hesaptı. Kurtardığım çok iyi oldu. Bu kadar uzun anlatmamın sebebi de biri okursa detaylı anlayabilsin diye. Tekrar teşekkürler.

Yedek kodu önceden kaydettiğiniz bir kodu mu kullandınız, yoksa yedek kodu mu SS almıştınız?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı