nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Discord'da durumumda hem oynadığım oyun hem de Spotify görünmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 nhopel dedi: Discord'da durumumda hem oynadığım oyun hem de Spotify görünmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok diye biliyorum sadece 1 tanesini gosterebiliyorsun. Artı 0 Eksi
nhopel dedi: Discord'da durumumda hem oynadığım oyun hem de Spotify görünmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok diye biliyorum sadece 1 tanesini gosterebiliyorsun.
zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 nhopel dedi: Discord'da durumumda hem oynadığım oyun hem de Spotify görünmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten oyunu oynadıgınız zaman yüksek ihtimal oyunun oynadıgınız yazar durumunuzda ancak bir kişi kullanıcı hesabınıza tıklayıp etkinliklere basarsa hem oyun hem de Spotify gözükür. Artı 1 Eksi
nhopel dedi: Discord'da durumumda hem oynadığım oyun hem de Spotify görünmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten oyunu oynadıgınız zaman yüksek ihtimal oyunun oynadıgınız yazar durumunuzda ancak bir kişi kullanıcı hesabınıza tıklayıp etkinliklere basarsa hem oyun hem de Spotify gözükür.