swoxzy101 Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 Discord'da küfür konusu için IP vs. verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #2 Gizlilik sözleşmesini bir kere okumuştum gerekirse verebilir diye hatırlıyorum.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #3 Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #4 Discord zaten KVKK'ya girmiyor ayrıca o verileri vermiyor hatırladığım kadarıyla. Dava falan yerseniz kanıt olmaz yani.
Discord zaten KVKK'ya girmiyor ayrıca o verileri vermiyor hatırladığım kadarıyla. Dava falan yerseniz kanıt olmaz yani.
SSDyiyenHDD Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #5 swoxzy101 dedi: Discord'da küfür konusu için IP vs. verir mi? Genişletmek için tıkla... Yani artık veriyorlar diye biliyorum ama süreç o kadar kolay değil, sıkıntılı biri değilse uğraşmaya değmez der salar.
swoxzy101 dedi: Discord'da küfür konusu için IP vs. verir mi? Genişletmek için tıkla... Yani artık veriyorlar diye biliyorum ama süreç o kadar kolay değil, sıkıntılı biri değilse uğraşmaya değmez der salar.
H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 23 Nisan 2023 #6 Güçlü avukatlara iyi para veren takıntılı bir abiye küfür edersen verir.
SSDyiyenHDD Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #7 DerratiX dedi: Discord zaten KVKK'ya girmiyor ayrıca o verileri vermiyor hatırladığım kadarıyla. Dava falan yerseniz kanıt olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam son olaylardan sonra vermeye başladı diye biliyorum.
DerratiX dedi: Discord zaten KVKK'ya girmiyor ayrıca o verileri vermiyor hatırladığım kadarıyla. Dava falan yerseniz kanıt olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam son olaylardan sonra vermeye başladı diye biliyorum.
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 23 Nisan 2023 #8 SSDyiyenHDD dedi: Hocam son olaylardan sonra vermeye başladı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla T***r olayı olmadığı sürece kesinlikle vermiyor. Zaten Senin ahmet ile olan küfürlü konuşman için discord tek tek uğraşacak mı?
SSDyiyenHDD dedi: Hocam son olaylardan sonra vermeye başladı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla T***r olayı olmadığı sürece kesinlikle vermiyor. Zaten Senin ahmet ile olan küfürlü konuşman için discord tek tek uğraşacak mı?
SSDyiyenHDD Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #9 Uber Lodos dedi: Bildiğim kadarıyla T***r olayı olmadığı sürece kesinlikle vermiyor. Zaten Senin ahmet ile olan küfürlü konuşman için discord tek tek uğraşacak mı? Genişletmek için tıkla... İşte hocam dediğim gibi süreç kolay değil, işi gücü olmayıp uğraşacak biriyse veya avukatlara parayı bastıysa alır.
Uber Lodos dedi: Bildiğim kadarıyla T***r olayı olmadığı sürece kesinlikle vermiyor. Zaten Senin ahmet ile olan küfürlü konuşman için discord tek tek uğraşacak mı? Genişletmek için tıkla... İşte hocam dediğim gibi süreç kolay değil, işi gücü olmayıp uğraşacak biriyse veya avukatlara parayı bastıysa alır.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 23 Nisan 2023 #10 Aşırı büyük suçlar işlemediğiniz sürece kimseyle paylaşmıyorlar, fakat IP-Loglarını tuttuklarını yine de unutmayın.
Aşırı büyük suçlar işlemediğiniz sürece kimseyle paylaşmıyorlar, fakat IP-Loglarını tuttuklarını yine de unutmayın.