O opidiel Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Discord'un IPA dosyası olan bir arkadaş paylaşabilir mi? İlk çıkan sitelerden birkaç tane denedim ancak hata veriyor kurulumda.
Discord'un IPA dosyası olan bir arkadaş paylaşabilir mi? İlk çıkan sitelerden birkaç tane denedim ancak hata veriyor kurulumda.
Umut06_asd Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 200 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual Rtx 3070, Intel i5 11600k, Asus Prime B560 Plus, 24 gb 3600mhz 17cl ram, 1 Tb Kingston a2000, 500gb WD Blue SN570 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2024 #2 Recep Baltaş'ın videosu var ondan bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş'ın videosu var ondan bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O opidiel Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 Umut06_asd dedi: Recep Baltaş'ın videosu var ondan bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam DNS'den yana sorun yok Discord App Store'dan kaldırıldığı için programı kuramıyorum IPA dosyası lazım bana teşekkür ederim yine de.
Umut06_asd dedi: Recep Baltaş'ın videosu var ondan bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam DNS'den yana sorun yok Discord App Store'dan kaldırıldığı için programı kuramıyorum IPA dosyası lazım bana teşekkür ederim yine de.
5 542072 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 10 3 Kasım 2024 #4 opidiel dedi: Hocam DNS'den yana sorun yok Discord App Store'dan kaldırıldığı için programı kuramıyorum IPA dosyası lazım bana teşekkür ederim yine de. Genişletmek için tıkla... App store ayarlarindan ülkeni degistir. Zor degil.
opidiel dedi: Hocam DNS'den yana sorun yok Discord App Store'dan kaldırıldığı için programı kuramıyorum IPA dosyası lazım bana teşekkür ederim yine de. Genişletmek için tıkla... App store ayarlarindan ülkeni degistir. Zor degil.