Klaxenn Femtopat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Merhaba. Discord'da konuşurken isimler çok uzun gözüküyor eskiden böyle değildi çözümünü bilen yazabilir mi? İyi günler.
Merhaba. Discord'da konuşurken isimler çok uzun gözüküyor eskiden böyle değildi çözümünü bilen yazabilir mi? İyi günler.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Nisan 2024 #2 Ayarlardan büyüt-küçültme ayarı var. Oyun arayüzünde.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.321 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #3 Klaxenn dedi: Eki Görüntüle 2181940 Merhaba. Discord'da konuşurken isimler çok uzun gözüküyor eskiden böyle değildi çözümünü bilen yazabilir mi? İyi günler. Genişletmek için tıkla... Son 1 haftadır bende de olmaya başladı durduk yere. Profil ve isim yazıyor bayağı bir boşluk var sonra mikrofon - kulaklık kapalı simgesi filan geliyor.
Klaxenn dedi: Eki Görüntüle 2181940 Merhaba. Discord'da konuşurken isimler çok uzun gözüküyor eskiden böyle değildi çözümünü bilen yazabilir mi? İyi günler. Genişletmek için tıkla... Son 1 haftadır bende de olmaya başladı durduk yere. Profil ve isim yazıyor bayağı bir boşluk var sonra mikrofon - kulaklık kapalı simgesi filan geliyor.
Klaxenn Femtopat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #4 İlkay Baki Bayram dedi: Ayarlardan büyüt-küçültme ayarı var. Oyun arayüzünde. Eki Görüntüle 2181963 Genişletmek için tıkla... biliyorum küçükte olduğu halde böle oluyo zaten
İlkay Baki Bayram dedi: Ayarlardan büyüt-küçültme ayarı var. Oyun arayüzünde. Eki Görüntüle 2181963 Genişletmek için tıkla... biliyorum küçükte olduğu halde böle oluyo zaten
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 30 Nisan 2024 #5 Yeni güncellemeyle geldi bu durum. Eski haline getirirler mi bilmiyorum.
Klaxenn Femtopat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #6 armas dedi: Yeni güncellemeyle geldi bu durum. Eski haline getirirler mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah eskisi gibi olur böle oyun falan oynarken çok dikkat dağıtıyor
armas dedi: Yeni güncellemeyle geldi bu durum. Eski haline getirirler mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah eskisi gibi olur böle oyun falan oynarken çok dikkat dağıtıyor