Discord kapalı olmasına rağmen sürekli çevrimiçi görünme nasıl yapılır?

Araştırmam gerek, tavsiyeniz için teşekkür ederim. 🙏
Rica ederim, Microsoft Azure ve Google Cloud Platform ücretsiz sunucu seçeneğini sana sunuyor. Ama unutmaman gereken şey ön ödemeli kartları kabul etmiyor olmaları, Papara ya da ininal'dan deneme süresini başlatamıyorsun. Amazon AWS'ye de bakabilirsin.
 
Ücretsiz olsa bile saati sınırlıdır muhtemelen.
Yeterli olmaz mı yine de? Arkadaşın zaten Discord'u kullandığı zamanlar kendisi çevrimiçi olur. Çıkacağı ve insanların da Discord kullanacağı bir saatte (mesela saat gecenin 5'inde kimse kullanmıyorsa bu saatte gerek olmaz) VDS'i çalıştırabilir.
 
Onu yapanlar sanal sunucu bilindik adıyla vds/vps üzerinden yapıyor güvenilir bir kaynaktan sunucuyu alıp hesabınızı onun üzerinden aktif edebilirsiniz ki bence gerek yok.
 
Rica ederim, Microsoft Azure ve Google Cloud Platform ücretsiz sunucu seçeneğini sana sunuyor. Ama unutmaman gereken şey ön ödemeli kartları kabul etmiyor olmaları, Papara'ya da Ininal'dan deneme süresini başlatamıyorsun. Amazon AWS'ye de bakabilirsin.

1 ay 100 dolarlık sunucu alabilirsin sonrasında ücretsiz sunucu seçenekleri yok. Ama üniversite öğrencisiysen işler değişir.
 
Sadece altta tutmak Online göstermiyor mu zaten? (görev çubuğunun sağındaki bazı işlevlerin çalıştığını gösteren minik bir ok var ya ondan bahsediyorum.)

Kullanıcı hiç aktif tutmayarak Online görünmek istiyor. Modlu wplerde olan beni hep çevrimiçi kal özelliği gibi. Sizin dediğiniz şey arka planda açık hali zaten oda güç tüketiyor ve PC açık kalmalı kullanıcı 0 kullanım ile Online kalmak istiyor VDS dışında zor.
 
Discord bot yazarak olabilir ben yazmıştım 24 saat ses kanalında gözüküyordum puan kasmistim öyle

Başarma ihtimali yok derken emin misiniz ben yaptım çünkü?

Kardeşim, arkadaş 7/24 çevrimiçi olmak için bir şey istiyor. Eğer bilgisayarının 7/24 açık kalmasını isteseydi zaten Discord'u arka planda 7/24 açık bırakırdı. Uzak sunucu olmadan nasıl yapmayı düşünüyorsun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı