Discord kartın posta kodu onaylanmadı hatası

AliMzy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Discord'da bana 1 aylık bedava Nitro geldi. Almaya çalıştığımda ise "kartın posta kodu onaylanmadı" hatası alıyorum. Girdiğim adresin her türlü bilgisi doğru. Acaba ilçe, il gibi kısımları yanlış mı doldurdum? Yardımcı olursanız sevinirim.

resim_2025-02-23_173318685.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Discord'da bana 1 aylık bedava Nitro geldi. Almaya çalıştığımda ise "kartın posta kodu onaylanmadı" hatası alıyorum. Girdiğim adresin her türlü bilgisi doğru. Acaba ilçe, il gibi kısımları yanlış mı doldurdum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2431217

Rastgele bir adres girsenizde dogru kabul ediyor. Ben sadece posta kodunu dogru giriyorum onların dısındakileri rastgele giriyorum. Rastgele olacak sekilde dener misiniz?

Eki Görüntüle 2431217
Aynı sorun bende de mevcuttu. Girdiğim posta kodu mahallemin posta koduydu. Eyalet alanına örneğin Papatya Mahallesi olarak yaz, ben öyle yaptım ve sorun düzeldi. Ödemeyi başarıyla aldı Discord, nitrom da geldi.

Yeni konular

Geri
Yukarı