Discord kendi kendine açılıyor

burasıbabooo

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben dün Discord'u silip yükledim ama önceden kendi kendine açılmıyordu onun ayarını yapmıştım şimdi ise kendi kendine açılıyor ve görev yöneticisi>başlangıç yerinden baktığımda Discord gözükmüyor. Discord'un Windows ayarları kısmında başlangıçta Discord'u aç ayarını devre dışı bıraktım ama yine de açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben dün Discord'u silip yükledim ama önceden kendi kendine açılmıyordu onun ayarını yapmıştım şimdi ise kendi kendine açılıyor ve görev yöneticisi>başlangıç yerinden baktığımda Discord gözükmüyor. Discord'un Windows ayarları kısmında başlangıçta Discord'u aç ayarını devre dışı bıraktım ama yine de açılıyor.
Uygulamadan ayarlanıyor o hocam.

Dosya Ekleri

• 1625329885907.png
    1625329885907.png
    38,2 KB · Görüntüleme: 155
Görev öneticisi başlangıc discord'u kapat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı