Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 Discord'a güncelleme gelmiş sanırım konuşma sırasındaki profiller yanlış yerde duruyor.
Çözüm GeForce GTX 1060 28 Mart 2025 Rid dedi: Discord'a güncelleme gelmiş sanırım konuşma sırasındaki profiller yanlış yerde duruyor. Eki Görüntüle 2456095 Genişletmek için tıkla... Bana da böyle olmuştu. Sağ alttaki çentiğe tıklayın ve Discord'a sağ tıklayıp Check for Update yazana tıklayın. Bende böyle düzeldi.
Rid dedi: Discord'a güncelleme gelmiş sanırım konuşma sırasındaki profiller yanlış yerde duruyor. Eki Görüntüle 2456095 Genişletmek için tıkla... Bana da böyle olmuştu. Sağ alttaki çentiğe tıklayın ve Discord'a sağ tıklayıp Check for Update yazana tıklayın. Bende böyle düzeldi.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.785 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 Rid dedi: Discord'a güncelleme gelmiş sanırım konuşma sırasındaki profiller yanlış yerde duruyor. Eki Görüntüle 2456095 Genişletmek için tıkla... Bana da böyle olmuştu. Sağ alttaki çentiğe tıklayın ve Discord'a sağ tıklayıp Check for Update yazana tıklayın. Bende böyle düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Rid dedi: Discord'a güncelleme gelmiş sanırım konuşma sırasındaki profiller yanlış yerde duruyor. Eki Görüntüle 2456095 Genişletmek için tıkla... Bana da böyle olmuştu. Sağ alttaki çentiğe tıklayın ve Discord'a sağ tıklayıp Check for Update yazana tıklayın. Bende böyle düzeldi.
KS KS Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #3 GeForce GTX 1060 dedi: Bana da böyle olmuştu. Sağ alttaki çentiğe tıklayın ve Discord'a sağ tıklayıp check for Update yazana tıklayın. Bende böyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Bana da böyle olmuştu. Sağ alttaki çentiğe tıklayın ve Discord'a sağ tıklayıp check for Update yazana tıklayın. Bende böyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam sağ olun.