Discord konuşmasındayken Valorant FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

şahin efe

Kilopat
Daha fazla  
Discord konuşmasındayken CS:GO, LOL, Tower UNİTE gibi oyunlarda FPS sıkıntısı olmazken arkadaşımla konuşurken Valorant'da FPS düşürüyor Discord. Discord'u kapatınca sorun çözülüyor. yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant oyunundayken Discord’a gir. Orada oynadığın oyun olarak Volarant gözükücek oradan oyun içi arayüzü kapat de bi nebze düzelir. (Tam olarak nereden kapatıldığını hatırlamıyorum yanlışsa kusura bakma ama öyle bi ayar var kolaylıkla bulabilirsin zaten.)

Yanlış hatırlamıyorsam twitter üzerinden gelecek olan updateler ile bu sorunu gidericeklerini söylediler.

Discord konuşmasındayken CS:GO, LOL, Tower unite gibi oyunlarda FPS sıkıntısı olmazken arkadaşımla konuşurken Valorant'da FPS düşürüyor Discord. Discord'u kapatınca sorun çözülüyor. Yardım eder misiniz?

Discord arayüz bölümünden en alta gelip donanım ivmeisini kapatıp dene çünkü o ayar GPU kullandırtıp daha hızlı bir Discord sunuyor ama çok hızlı değil.

Discord arayüz bölümünden en alta gelip donanım ivmeisini kapatıp dene çünkü o ayar GPU kullandırtıp daha hızlı bir Discord sunuyor ama çok hızlı değil.
donanım ivmesini ve arayüzü kapattım sorun çözülmedi
Yanlış hatırlamıyorsam twitter üzerinden gelecek olan updateler ile bu sorunu gidericeklerini söylediler.
umarım yakın zamanda düzelir
FPS düşürmekle birlikte aynı zamanda sesim de düzgün şekilde iletilmiyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı