S stonex77 Femtopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #11 emrullah balcı dedi: Büyük ihtimal... Belki diğer arkadaşlardan soruna çözüm bulan olabilir. Beklemekten başka bir şey yapamıyoruz. Genişletmek için tıkla... diğer hesaplatın gelmesi yüzde kaç oran emrullah balcı dedi: Büyük ihtimal... Belki diğer arkadaşlardan soruna çözüm bulan olabilir. Beklemekten başka bir şey yapamıyoruz. Genişletmek için tıkla... peki hesaplarımın gelmesi yüzde kaç çünki içinde bir sürü önemli dosyam var
emrullah balcı dedi: Büyük ihtimal... Belki diğer arkadaşlardan soruna çözüm bulan olabilir. Beklemekten başka bir şey yapamıyoruz. Genişletmek için tıkla... diğer hesaplatın gelmesi yüzde kaç oran emrullah balcı dedi: Büyük ihtimal... Belki diğer arkadaşlardan soruna çözüm bulan olabilir. Beklemekten başka bir şey yapamıyoruz. Genişletmek için tıkla... peki hesaplarımın gelmesi yüzde kaç çünki içinde bir sürü önemli dosyam var
emrullah balcı Kilopat Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #12 stonex77 dedi: diğer hesaplatın gelmesi yüzde kaç oran Genişletmek için tıkla... Nereden bileyim dostum. Bende senin gibi bekliyorum. Mail adresine ulaşmaya çalışıyorum.
stonex77 dedi: diğer hesaplatın gelmesi yüzde kaç oran Genişletmek için tıkla... Nereden bileyim dostum. Bende senin gibi bekliyorum. Mail adresine ulaşmaya çalışıyorum.
S stonex77 Femtopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #13 emrullah balcı dedi: Nereden bileyim dostum. Bende senin gibi bekliyorum. Mail adresine ulaşmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... peki yardımcı olduğun için teşekkürler. hesaplar geldiğinde buraya yazabilirmisin?
emrullah balcı dedi: Nereden bileyim dostum. Bende senin gibi bekliyorum. Mail adresine ulaşmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... peki yardımcı olduğun için teşekkürler. hesaplar geldiğinde buraya yazabilirmisin?
emrullah balcı Kilopat Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #14 stonex77 dedi: peki yardımcı olduğun için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Discordun kendi hatası yüzünden insanlar mağdur ama umurlarında değil .
stonex77 dedi: peki yardımcı olduğun için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Discordun kendi hatası yüzünden insanlar mağdur ama umurlarında değil .
S stonex77 Femtopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #15 emrullah balcı dedi: Discordun kendi hatası yüzünden insanlar mağdur ama umurlarında değil . Genişletmek için tıkla... yeni hesap açtım bende geçici ama onda tel numarası istiyor fakat şuan giremediğim hesaba bağlı o tel numarasıda
emrullah balcı dedi: Discordun kendi hatası yüzünden insanlar mağdur ama umurlarında değil . Genişletmek için tıkla... yeni hesap açtım bende geçici ama onda tel numarası istiyor fakat şuan giremediğim hesaba bağlı o tel numarasıda
zumberx Femtopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #16 sorunu çözen varmı bende hesabıma ulaşamıyorum
zumberx Femtopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #17 ne biçim adminleri var su discord ekibinin geri dönüş bile yapmıyorlar 2 gündür 48 saati geçti
iMantus Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #18 zumberx dedi: ne biçim adminleri var su discord ekibinin geri dönüş bile yapmıyorlar 2 gündür 48 saati geçti Genişletmek için tıkla... Ben cevap aldım ve bil ne yazdılar YENİ TİCKET AÇ )) nefret ediyorum şu discord ekibinden gerçekten nefret
zumberx dedi: ne biçim adminleri var su discord ekibinin geri dönüş bile yapmıyorlar 2 gündür 48 saati geçti Genişletmek için tıkla... Ben cevap aldım ve bil ne yazdılar YENİ TİCKET AÇ )) nefret ediyorum şu discord ekibinden gerçekten nefret
emrullah balcı Kilopat Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #19 iMantus dedi: Ben cevap aldım ve bil ne yazdılar YENİ TİCKET AÇ )) nefret ediyorum şu discord ekibinden gerçekten nefret Genişletmek için tıkla... Eski ticketi görmezden mi geldiler yani dostum. Herhangi bir bilgi vermediler mi, geri alabilirsiniz veya alamazsınız tarzında.
iMantus dedi: Ben cevap aldım ve bil ne yazdılar YENİ TİCKET AÇ )) nefret ediyorum şu discord ekibinden gerçekten nefret Genişletmek için tıkla... Eski ticketi görmezden mi geldiler yani dostum. Herhangi bir bilgi vermediler mi, geri alabilirsiniz veya alamazsınız tarzında.
iMantus Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #20 emrullah balcı dedi: Eski ticketi görmezden mi geldiler yani dostum. Herhangi bir bilgi vermediler mi, geri alabilirsiniz veya alamazsınız tarzında. Genişletmek için tıkla... çok saçma bir cevap aldım girdiğiniz email o hesaba bağlı değil falan diye ama o hesaba bağlı olarak görünüyor doğru emaili yazıp tekrar ticket açın dediler
emrullah balcı dedi: Eski ticketi görmezden mi geldiler yani dostum. Herhangi bir bilgi vermediler mi, geri alabilirsiniz veya alamazsınız tarzında. Genişletmek için tıkla... çok saçma bir cevap aldım girdiğiniz email o hesaba bağlı değil falan diye ama o hesaba bağlı olarak görünüyor doğru emaili yazıp tekrar ticket açın dediler