Discord nasıl bırakılır?

Discord'u bırakmak istiyorum sebebini sizlere açıkladım bana öneri verirseniz sevinirim.
Not: En az 4 kez denedim en son yeniden girdim.

Merhaba Discord'u bırakmak istiyorum çünkü işlerim vs. her şeyim aksıyor. Bir sunucuya girdiğim zaman aşırı bağlanıyorum ve bırakamıyorum ve tam tersine orada beni takmadıklarında vs. psikolojim bozuluyor. Bu uygulamayı nasıl bırakacağım? Bir öneri vs. verir misiniz? Hobilerimi yaparak en fazla 5 gün girmedim.

Kendinize yeni arkadaşlar edinin ailenizle daha fazla vakit geçirin. Asosyallikten olduğunu düşünüyorum veya zamanında bazı duygulardan mahrum kalmış olduğunuzdan da olabilir.

Discord'u bırakmak istiyorum sebebini sizlere açıkladım bana öneri verirseniz sevinirim.
Not: En az 4 kez denedim en son yeniden girdim.

Merhaba Discord'u bırakmak istiyorum çünkü işlerim vs. her şeyim aksıyor. Bir sunucuya girdiğim zaman aşırı bağlanıyorum ve bırakamıyorum ve tam tersine orada beni takmadıklarında vs. psikolojim bozuluyor. Bu uygulamayı nasıl bırakacağım? Bir öneri vs. verir misiniz? Hobilerimi yaparak en fazla 5 gün girmedim.

Denetim Masası -> Proglamları Kaldır -> Discord -> Sağ Tık -> Kaldır :D

Bağlandığınız sunucularda sohbete yazıp kendinizi görmezden gelmelerini rica edin. Siz yokmuş gibi davransınlar. Hatta yetkililerle konuşabilirseniz bunu herkese duyurmasını rica edebilirsiniz. Kimse sizi takmadığında hevesiniz kaçacaktır ve istemeden de olsa kullanmayı yavaş yavaş bırakabilirsiniz.

1616010313078.png

:)

Bak arama yerini buldun mu? Hah işte oradaki. Oraya "program kaldır" yaz sonra Discord'u kaldır.
Bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı