DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.503 Çözümler 5 23 Nisan 2023 #1 Fare değiştiğim için yazılımını kurdum kurduktan sonra Discord'dan Logitech G HUB erişim istedi bu ne işe yarıyor?
Fare değiştiğim için yazılımını kurdum kurduktan sonra Discord'dan Logitech G HUB erişim istedi bu ne işe yarıyor?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 23 Nisan 2023 #2 zAxstrid dedi: Fare değiştiğim için yazılımını kurdum kurduktan sonra Discord'dan Logitech G HUB erişim istedi bu ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Bağlayınca hiçbir şey olmuyor hocam yapmana gerek yok. G203 kullanıcısıyım.
zAxstrid dedi: Fare değiştiğim için yazılımını kurdum kurduktan sonra Discord'dan Logitech G HUB erişim istedi bu ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Bağlayınca hiçbir şey olmuyor hocam yapmana gerek yok. G203 kullanıcısıyım.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.503 Çözümler 5 23 Nisan 2023 #3 xwa dedi: Bağlayınca hiçbir şey olmuyor hocam yapmana gerek yok. G203 kullanıcısıyım. Genişletmek için tıkla... Aldığım farede G203 Lightsync hocam. İyimi fare?
xwa dedi: Bağlayınca hiçbir şey olmuyor hocam yapmana gerek yok. G203 kullanıcısıyım. Genişletmek için tıkla... Aldığım farede G203 Lightsync hocam. İyimi fare?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 23 Nisan 2023 #4 zAxstrid dedi: Aldığım farede G203 Lightsync hocam. İyimi fare? Genişletmek için tıkla... 2 senedir kullanıyorum, aynı fareye sahibiz. 2 senelik hunharca kullanımımın ardından çift tıklama yapıyor arada, gayet memnunum fareden sabit beyaz ışık kullanıyorum, makro atamalarını kullanmıyorum.
zAxstrid dedi: Aldığım farede G203 Lightsync hocam. İyimi fare? Genişletmek için tıkla... 2 senedir kullanıyorum, aynı fareye sahibiz. 2 senelik hunharca kullanımımın ardından çift tıklama yapıyor arada, gayet memnunum fareden sabit beyaz ışık kullanıyorum, makro atamalarını kullanmıyorum.