Discord Nitro aktifleştirilemiyor

ilke.g

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
[b]Sistem Özellikleri[/b]
────────────────────────────
[b]İşlemci:[/b] AMD Ryzen 7 9800X3D (5.2 GHz, 8 Çekirdek, 104MB Cache, 4nm, Tray)
[b]Anakart:[/b] ASUS TUF GAMING B650-E WIFI (AM5, DDR5, 8000MHz OC, RGB, ATX)
[b]Ekran Kartı:[/b] Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+ Gaming OC 16GB GDDR6 (256-Bit)
[b]RAM:[/b] Corsair Vengeance EXPO 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 (CMK32GX5M2E6000Z36)
[b]Depolama:[/b] TwinMOS 2TB NVMe Gen4 M.2 SSD (Ok
İyi günler arkadaşlar. Mailime gelen Discord aktifleştirme linkine tıkladım ve ödeme yöntemi seçin sayfası açıldı. 3 tane kartım var ilkini denedim başarısız gerçekleştiremiyoruz diye mesaj geldi. Diğer kartımı denedim onda kart geçersiz diyerek ödeme sayfasına attı ancak 1 dolarlık parayı çekmiş bunu fark etmemiştim kart geçersiz dediğini için. Neyse en son diğer kartımı denedim ve hiçbir şey demeden başarısız veya kart geçersiz şeklinde bir mesaj gelmeden ödeme yerine geri attı ve parayı çekti. Bütün bunlara rağmen Discord Nitro aktif olmadı ve iptal de edemiyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Aslında para çekmesi gerekmiyor, bir de sanal kart ile deneyin ama içinde para olmadığına dikkat edin. Olmaz ise destek ekibine yazın.

Hata verip 2 kartımdan para çekmesi zaten saçma ve aktif olmaması da saçma iptal edemezsem 3 ay sonunda sürekli para çekilir diye çekiniyorum açıkçası. Deneyeceğim desteğe yazmayı

parayı çektiyse epic gamese destek açıp yardım alabilirsiniz ama epic gamesten aldıysanız discorddan rahatlıkla iptal edebilirsiniz tabi geldiyse ama gelmediyse epic gamesle iletişime geçin derim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı