YordequeX Picopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 SteelSeries'in verdiği Discord Nitro için kart bilgilerini girdiğimde şu sorunla karşılaşıyorum: Kartın işlenmesi sırasında bir hata oluştu. Yardımcı olursanız sevinirim.
SteelSeries'in verdiği Discord Nitro için kart bilgilerini girdiğimde şu sorunla karşılaşıyorum: Kartın işlenmesi sırasında bir hata oluştu. Yardımcı olursanız sevinirim.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Hocam kartta belli miktar bir para olması lazım. Ücreti çekip geri yatırıyor.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 18 Aralık 2021 #3 En az 2 TL olması lazım.
YordequeX Picopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #4 talhamucurlu dedi: Hocam kartta belli miktar bir para olması lazım. Ücreti çekip geri yatırıyor. Genişletmek için tıkla... 20TL'ye yakın vardı zaten. YordequeX dedi: 20TL'ye yakın vardı zaten. Genişletmek için tıkla... Üstelik 2 adet kart denememe rağmen aynı sorunu yaşıyorum.
talhamucurlu dedi: Hocam kartta belli miktar bir para olması lazım. Ücreti çekip geri yatırıyor. Genişletmek için tıkla... 20TL'ye yakın vardı zaten. YordequeX dedi: 20TL'ye yakın vardı zaten. Genişletmek için tıkla... Üstelik 2 adet kart denememe rağmen aynı sorunu yaşıyorum.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #5 Hocam eğer banka kartıyla deniyorsanız yurt dışına kullanımı açmamış olabilir misiniz?
YordequeX Picopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #6 talhamucurlu dedi: Hocam eğer banka kartıyla deniyorsanız yurt dışına kullanımı açmamış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Papara deniyorum. Yurt dışına açmak gerektiğini bilmiyordum. Teşekkürler söylediğin için.
talhamucurlu dedi: Hocam eğer banka kartıyla deniyorsanız yurt dışına kullanımı açmamış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Papara deniyorum. Yurt dışına açmak gerektiğini bilmiyordum. Teşekkürler söylediğin için.