- Makaleler
- 30
Prime bu aralar Türkiye için fiyat indirimi yaptı.
Prime indirim yapmadı. Türkiye'ye özel kalıcı fiyat. Bir nevi bölgesel fiyatlandırma.
Son düzenleyen: Moderatör:
Prime bu aralar Türkiye için fiyat indirimi yaptı.
Evet.Prime indirim yapmadı. Türkiye'ye özel kalıcı fiyat. Bir nevi bölgesel fiyatlandırma.
Konuyu görünce bu yorumu yapmaya gelmiştim.Pahalı değil, TL değersiz. Bölgesel fiyatlandırma yapmak zorunda değiller.
Ek olan keyfi özellikler olmadan pek bir gelirleri yok zaten.
Kampanya 2-3 gün önce bitti.Xbox Game Pass'in 1-2 ay önce kampanyası vardı. Keşke ondan faydalansaydınız. Kampanya şöyle: Daha önce Xbox hesabına Game Pass almadan yani Deneme Fiyatı'dan (5,90TRY) alan kullanıcılara Avantajlar bölümünde ekstra promosyon ödülleri veriliyordu. Bu ödüllerin arasında 3 Aylık Discord Nitro vardı (kampanyadan yararlanmak için daha önce discord hesabınıza nitro almamış olmanız gerek).
Mevzu üç beş emoji değil. Server Boost, Etiket değiştirme ve başkaları. Evet bende vermem ama Nitro'ya bu dönemde para.
Mesela arkadaşımın 35 kişilik sunucusunda 3 booster var.Dediğim gibi server boost için bence adam akıllı serverin olması lazım başkasına yardım ediceksen bilemem.
Nedeni Dolar'a bağlı olması.
Anlıyorum ondan bahsetmedim. Sadece Steam gibi indirim olsa mesela cadılar bayramında falan.
Anlıyorum ondan bahsetmedim sadece Steam gibi indirim olsa mesela cadılar bayramında falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.