Discord Nitro neden pahalı?

Amazon Prime sadece Twitch vb. olarak bakan var. Amazon Prime üyeliği Twitch tarafında zarar ediyor. Asıl amaç Çin'e satılmış ve inanılmaz satışlar yapan Trendyol ile yarışmak. Amazon ayrıca ücretsiz kargo ve Amazon Prime üyelerine özel indirim ile alışveriş sitesi yönetiyor.

Amazon önce sitesini üyeler ile doldurup, sonra satış kataloğunu geliştirecek. Şu anda bile harici bir firma ile güzel kargo hizmeti sunuyor. İleri zamanlarda bu kargo firmasını satın alma ihtimali var. Yani Amazon Türkiye pazarına daha çok alışveriş ve kargo için giriş yaptı destek yalan olmaz.

Amazon Prime 8 ₺ olarak gayet o gideri kalıcı pazarda durarak ve elindeki diğer güçlü markalar ile giderebiliyor. Ama Discord bu tarz özel fiyat ile ayakta kalacak kadar güçlü değil.

Özel fiyat yapması için gerçekten iyi bir desteğe ihtiyacı var. Evet, ben de çok Discord kullanıyorum. Ama Discord genellikle metin kanalları için kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla da bu metin kanallarına en büyük Discord kanalları için bile toplasanız 30-50 aktif üye dışında kimse katılmıyor. Sesli sohbetleri çin bile aktif kullanılmıyorlar.

Discord'un önce bu sorunları yazılım tarafında çözmesi gerekiyor. Niye insanlar halen topluluk olarak TS3 ya da bireysel olarak Skype gibi hizmetlere dönüyor. Ben sana söyleyeyim TS3 sadece ses ve basit metin yazıları, düşük kaynak tüketimi ve ucuz sunucu giderleri ile sorunsuz çalışıyor. Discord belirli şeyler yapamazsan, sana kesintisiz ve sorunsuz ses gibi şeyler sağlayamıyor.

Discord ses tarafına daha fazla odaklanıp, metin kanallarına atılan görsel, bağlantı vb. için üye sınırı getirmesi gerekiyor. Geçmişte ne kadar tutuyor bilmiyorum. Ama baya sıkıntıları var.

Yazılımsal olarak da kullandığı alt yapı ve 32-Bit olması, arayüzündeki performans sorunları vb. yüzünden kullanmayan insanlar içinde düzenlemeler şart. Ya da profil sistemi olmadığı ve gizlilik ayarları yeterli olmadığı için kullanamyan insanlar da var.

En son olarak Discord özel fiyat yaparsa, bizim gibi ülkelerden insanlar üyelik filan almaz. Çünkü üyeliğin bir artısı yok. Hareketli GIF ya da başka sunuculardan emoji kullanmak filan ilgi çekici değil. Ya da Discord üzerinden yüksek kalite yayın açma.

Discord nitro ile oyun dağıttığı olaydan erken vazgeçtiler. O sistemi Gamepass gibi geliştirebilseler iş görürlerdi. Belki de oyun tarafını salıp, biraz daha genele hitap edecek girişimler yapabilirler.

Amazon Prime sadece Twitch vb. olarak bakan var. Amazon Prime üyeliği Twitch tarafında zarar ediyor. Asıl amaç Çin'e satılmış ve inanılmaz satışlar yapan Trendyol ile yarışmak. Amazon ayrıca ücretsiz kargo ve Amazon Prime üyelerine özel indirim ile alışveriş sitesi yönetiyor.

Amazon önce sitesini üyeler ile doldurup, sonra satış kataloğunu geliştirecek. Şu anda bile harici bir firma ile güzel kargo hizmeti sunuyor. İleri zamanlarda bu kargo firmasını satın alma ihtimali var. Yani Amazon Türkiye pazarına daha çok alışveriş ve kargo için giriş yaptı destek yalan olmaz.

Amazon Prime 8 ₺ olarak gayet o gideri kalıcı pazarda durarak ve elindeki diğer güçlü markalar ile giderebiliyor. Ama Discord bu tarz özel fiyat ile ayakta kalacak kadar güçlü değil.

Özel fiyat yapması için gerçekten iyi bir desteğe ihtiyacı var. Evet, ben de çok Discord kullanıyorum. Ama Discord genellikle metin kanalları için kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla da bu metin kanallarına en büyük Discord kanalları için bile toplasanız 30-50 aktif üye dışında kimse katılmıyor. Sesli sohbetleri Çin bile aktif kullanılmıyorlar.

Discord'un önce bu sorunları yazılım tarafında çözmesi gerekiyor. Niye insanlar halen topluluk olarak TS3ya da bireysel olarak Skype gibi hizmetlere dönüyor. Ben sana söyleyeyim TS3 sadece ses ve basit metin yazıları, düşük kaynak tüketimi ve ucuz sunucu giderleri ile sorunsuz çalışıyor. Discord belirli şeyler yapamazsan, sana kesintisiz ve sorunsuz ses gibi şeyler sağlayamıyor.

Discord ses tarafına daha fazla odaklanıp, metin kanallarına atılan görsel, bağlantı vb. için üye sınırı getirmesi gerekiyor. Geçmişte ne kadar tutuyor bilmiyorum. Ama bayağı sıkıntıları var.

Yazılımsal olarak da kullandığı altyapı ve 32-Bit olması, arayüzündeki performans sorunları vb. yüzünden kullanmayan insanlar içinde düzenlemeler şart. Ya da profil sistemi olmadığı ve gizlilik ayarları yeterli olmadığı için kullanamyan insanlar da var.

En son olarak Discord özel fiyat yaparsa, bizim gibi ülkelerden insanlar üyelik falan almaz. Çünkü üyeliğin bir artısı yok. Hareketli GIFya da başka sunuculardan emoji kullanmak falan ilgi çekici değil. Ya da Discord üzerinden yüksek kalite yayın açma.

Discord Nitro ile oyun dağıttığı olaydan erken vazgeçtiler. O sistemi Gamepass gibi geliştirebilseler iş görürlerdi. Belki de oyun tarafını salıp, biraz daha genele hitap edecek girişimler yapabilirler.
Bende Nitro üzerinden oyun dağıtmalarını çok saçma buldum Discord güncelleme özelliğini seven bir uygulama keşke senin dediğini yapsalar onun üstüne daha iyi şeyler getirip güncelleseler harika olur ama bizim Türk kullanıcıları hile ve hurda işlerine biraz meraklı ya da yönelen kişiler ben şahit oldum hack ile Nitro alan kişileri gördüm onu geçtim Nitro dağıtıyoruz deyip yalandan sunucu açıp milletin 5 kuruş parasına göz dikiyorlar ona rağmen Discord acilen bu konuya bir çözüm bulması kaanatindeyim saygılar.

1616048434589.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı