LastNg Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Epic Games'den bedava Nitro aldım fakat kart bilgilerimi girerken ödeme onaylanamıyor hatası alıyorum. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
Epic Games'den bedava Nitro aldım fakat kart bilgilerimi girerken ödeme onaylanamıyor hatası alıyorum. Neden olabilir?
GTA Carl Johnson Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 398 Yer Hollanda 27 Mayıs 2023 #2 Çözüldü: Discord Nitro ödeme onaylanamıyor hatası Discord Nitro almak istiyorum ama ödeme onaylanamadı hatası alıyorum. Daha önceden birçok kez aynı kart ile aynı şekilde aldım. www.technopat.net
Çözüldü: Discord Nitro ödeme onaylanamıyor hatası Discord Nitro almak istiyorum ama ödeme onaylanamadı hatası alıyorum. Daha önceden birçok kez aynı kart ile aynı şekilde aldım. www.technopat.net
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 27 Mayıs 2023 #3 2. aşamalı doğrulama açık mı? Telefonu doğruladınız mı? Ben ise Paycell kartımı kabul etmemişti Tosla kartımla denemiştim olmuştu. Yani başka kartla deneyin. Bir de kartta 20 TL olması lazım kartı doğrulamak için çekiyor geri veriyor.
2. aşamalı doğrulama açık mı? Telefonu doğruladınız mı? Ben ise Paycell kartımı kabul etmemişti Tosla kartımla denemiştim olmuştu. Yani başka kartla deneyin. Bir de kartta 20 TL olması lazım kartı doğrulamak için çekiyor geri veriyor.
artifactr Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 469 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #4 3 kart denedim olmuyor. Authencation required diyor bana. (tel no doğrulaması var discordumda)