Discord Nitro olmadan "#9999" kullanıcı kodu

GreeNN

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Geçen günlerde eski mail hesabımdan 2. bir Discord hesabı açmak istedim sonra o maile eski bir Discord hesabım olduğunu fark ettim. Sonra koduna baktığında #9999 yazıyordu. Bunun nitrosuz olması olanaksız diye biliyorum ve hesapta Nitro yok. Eğer yanlış biliyorsam düzeltirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 1042090

Öncelikle merhabalar. Geçen günlerde eski mail hesabımdan 2. bir Discord hesabı açmak istedim sonra o maile eski bir Discord hesabım olduğunu fark ettim. Sonra koduna baktığında #9999 yazıyordu. Bunun nitrosuz olması olanaksız diye biliyorum ve hesapta Nitro yok. Eğer yanlış biliyorsam düzeltirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 1042090

Şansa gelmiştir dostum.

Eki Görüntüle 1042090
Şansa a gelmiş çok şansılısın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı