Çözüldü Discord Nitro üç aylık kampanyadan yararlanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Arkadaşlar ben önceden Discord Nitro satın almıştım. Şimdi bu üç aylık kampanyadan yararlanabilir miyim?

Çözüm
Hayır.

Only new Discord subscribers can claim the 3 months of Nitro! If you have previously subscribed to Nitro, Nitro Classic, and Server Boosting at any point in time, you will not be able to claim this code!
Ultimate hâlini aldıysanız evet, yararlanabilirsiniz.

Edit: Soruyu yanlış anlamışım, kusura kalmayın. Ben Xbox Game Pass aldınız zannettim.
Benim de kafam karıştı. Aslında sorum şuydu: XBOX Ultimate aldığımda, 3 aylık Nitro alabilecek miyim? Çünkü eski zamanda Nitro almışlığım var. Bunun için sordum. Aklıma diğer kampanya hiç gelmemiş.

Yine de almayı deneyin bence. Olmazsa farklı bir hesapta aktive edersiniz.
Büyük sunucularda moderatörlük yapıyorum keşke öyle bir seçeneğim olsaydı :(. Hesaba geçemem. Herkese cevaplar için teşekkür ederim.

Hayır.

Only new Discord subscribers can claim the 3 months of Nitro! If you have previously subscribed to Nitro, Nitro Classic, and Server Boosting at any point in time, you will not be able to claim this code!
Ben önceden nitro almıştım fakat kullanabildim. Bence deneyin. Bir arkadaşım bu kampanyanın başlangıcı esnasında nitro abonesiyken gamepass'den yararlanabildi.

Şu anlık Nitro sahibi değilim. Sadece yeni aboneler diyince kafam karıştı konu açma isteği duydum. Yani 3 ay önce bir Nitro almıştım 30 liraya.

XBOX alıp Nitro almak istiyorum, ayrıca Flight Simulator oynayacağım.
Ben önceden nitro almıştım fakat kullanabildim. Bence deneyin. Bir arkadaşım bu kampanyanın başlangıcı esnasında nitro abonesiyken gamepass'den yararlanabildi.
Ben almamıştım daha önce, o yüzden tam birşey söyliyemem ama. bunu discordun kendisi paylaşıyor..
O zaman denemekte bir sıkıntı olmayacak gibi. Hiçbir sorun çıkarmadı değil mi?

Q: I was gifted a subscription previously, can I redeem this perk?

A: Yes (as long as you haven't purchased any other subscriptions for your own Discord account previously)! However, if you have any active gifted subscriptions, you will need to cancel your active gifted subscription in order to redeem this one.

buda var.

Arkadaşlar sorumun cevabını deneyerek buldum ve 3 aylık Discord Nitro aktifleştirdim. Oluyor yani.
Ben almamıştım daha önce, o yüzden tam birşey söyliyemem ama. bunu discordun kendisi paylaşıyor..

Q: I was gifted a subscription previously, can I redeem this perk?

A: Yes (as long as you haven't purchased any other subscriptions for your own Discord account previously)! However, if you have any active gifted subscriptions, you will need to cancel your active gifted subscription in order to redeem this one.

buda var.

Sorun yok. Mantıken sizin yazdığınız doğru. Ben de bu yüzden açtım konuyu ama denemek isteyen varsa alsın. Çünkü oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı