arkadaşım bugün aldı verildi hocam@cankrbs hocam 2 ay önce ben de Xbox Game Pass için Nitro aldım. Fakat artık vermiyor galiba. Çünkü 2 ay oldu Nitro'yu alalı hala vermediler.
arkadaşım bugün aldı verildi hocam o yüzden aldım iadesi falan var mı bunun?Gelmez, hediye vermeyi 26 Nisan'da bıraktı. Eğer bitiş tarihinden önce talep etseydiniz 24 Mayıs 2023'e kadar kullanabilirdiniz.
Arkadaşım bugün aldı verildi. O yüzden aldım iadesi falan var mı bunun?
maalesef gözükmüyor 24 saat içinde gelir galibaPardon hocam, yazıyı yanlış okumuşum. 26 Nisan 2023 tarihine kadar sürüyormuş. Envanterinizde gözükmesi gerekiyor.
Maalesef gözükmüyor, 24 saat içinde gelir galiba.
teşekkürlerYaygın sorunlar arasında Discord'un güncel olup olmamasına dikkat edilmesi gerekildiği yazıyor. Discord'u yeniden başlatmayı deneyin.
İşe yaramaz ise bu adresten Discord hesabınızla ilişkili e-mailinizi kullanarak, hesabım ve hediye envanterinizin ekran görüntüleriyle beraber bilet atarak desteğe ulaşmalısınız.
Hocam ben 13 TL olanı aldım gelir mi bana?Pardon hocam, yazıyı yanlış okumuşum. 26 Nisan 2023 tarihine kadar sürüyormuş. Envanterinizde gözükmesi gerekiyor.
Hocam ben 13 TL olanı aldım, gelir mi bana?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.