furkannw.1 Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar selamlar az önce oyun oynuyordum Discord'a girdim ve Nitro almadığım halde GIF'li banner kullanabiliyordum ve sunucu çıkartmalarını kullabiliyorum. Bu durum nasıl gerçekleşti? Badge bile yok birisi yardım ederse sevinirim.
Arkadaşlar selamlar az önce oyun oynuyordum Discord'a girdim ve Nitro almadığım halde GIF'li banner kullanabiliyordum ve sunucu çıkartmalarını kullabiliyorum. Bu durum nasıl gerçekleşti? Badge bile yok birisi yardım ederse sevinirim.
Juhrien Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 509 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Mayıs 2025 #2 1 haftalığına deneme sürümü almışsınızdır. Rozet gözükmez ama özelliklerine sahip olabilirsiniz.
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mayıs 2025 #3 Merhaba 1 hafta deneme sürümü aldınız. Nito özelliklerini kullanabilirsiniz ama nitro var şeklinde gözükmez. Boost da atamazsınız.
Merhaba 1 hafta deneme sürümü aldınız. Nito özelliklerini kullanabilirsiniz ama nitro var şeklinde gözükmez. Boost da atamazsınız.
Gostak07 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 59 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #4 Discord herkese ücretsiz 1 haftalık verdi üstelik ödeme yönetimde eklemenize gerek yok.
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mayıs 2025 #5 Gostak07 dedi: Discord herkese ücretsiz 1 haftalık verdi üstelik ödeme yönetimde eklemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Herkese vermedi
Gostak07 dedi: Discord herkese ücretsiz 1 haftalık verdi üstelik ödeme yönetimde eklemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Herkese vermedi