Discord Nitro'lu hesabı silmek

laflame21

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'de Discord Nitro kampanyası vardı. 3 ay ücretsiz veriyordu. Ana hesabıma daha önceden aldığım için alamadım. Farklı bir hesaba aldım. Sonrasında Nitro aldığım hesabı kapamak zorunda kaldım. Hesabın Nitro'su hesap silinince gider mi?

Hesabı sildiysen Nitro kalsa ne yazar? Hesaba giremiyorsun ki.

Diğer hesabın Nitro'sundan bahsediyorsan nasıl sen ekmek aldın diye benim kolum kopmuyorsa sen bir hesabı sildin diye diğer hesabın Nitro'suna bir şey olmaz.

Hesabı sildiysen Nitro kalsa ne yazar? Hesaba giremiyorsun ki.

Diğer hesabın Nitro'sundan bahsediyorsan nasıl sen ekmek aldın diye benim kolum kopmuyorsa sen bir hesabı sildin diye diğer hesabın Nitro'suna bir şey olmaz.
Sanırım yanlış anladınız. Ben Nitro'lu hesabı sildim. Onun Nitro'su gider mi diye sordum.

Sanırım yanlış anladınız. Ben Nitro'lu hesabı sildim. Onun Nitro'su gider mi diye sordum.

Hocam gerçekten kendinizle çelişiyorsunuz. Ya da derdinizi anlatamıyorsunuz. Nitro'lu hesabını sildiğin zaman hesap silinmez diye biliyorum. O yüzden de nitron da gitmez. Belli bir süre sonra siliniyor hesabın. Zaten sildiğin hesapta Nitro olsa nolucak. Olmasa nolucak.

Ben para için sordum. Hesap silindiğinde Deleted User oluyor. Eğer Deleted User'ın Nitro'su kalırsa parasını vermiş olucam.
Size deleted user oluyor. Discord o hesabın bilgilerini hala tutuyordur. O hesap silindiği için ona daha fazla Nitro üyeliği yapmayacak kadar akıllı çalışanlara sahip Discord. Öyle bir şey olursa da desteğe yazarsınız, hallederler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı