Epic Games'de Discord Nitro kampanyası vardı. 3 ay ücretsiz veriyordu. Ana hesabıma daha önceden aldığım için alamadım. Farklı bir hesaba aldım. Sonrasında Nitro aldığım hesabı kapamak zorunda kaldım. Hesabın Nitro'su hesap silinince gider mi?
Sanırım yanlış anladınız. Ben Nitro'lu hesabı sildim. Onun Nitro'su gider mi diye sordum.Hesabı sildiysen Nitro kalsa ne yazar? Hesaba giremiyorsun ki.
Diğer hesabın Nitro'sundan bahsediyorsan nasıl sen ekmek aldın diye benim kolum kopmuyorsa sen bir hesabı sildin diye diğer hesabın Nitro'suna bir şey olmaz.
Silmişsin zaten. Gitse de gitmese de o hesaba artık erişemiyorsun ki. Dolaylı yoldan gitmiş oluyor.Sanırım yanlış anladınız. Ben Nitro'lu hesabı sildim. Onun Nitro'su gider mi diye sordum.
Silindiği için giremezsin zaten.Sanırım yanlış anladınız. Ben Nitro'lu hesabı sildim. Onun Nitro'su gider mi diye sordum.
Sanırım yanlış anladınız. Ben Nitro'lu hesabı sildim. Onun Nitro'su gider mi diye sordum.
Silindiği için giremezsin zaten.
Ben para için sordum. Hesap silindiğinde Deleted User oluyor. Eğer Deleted User'ın Nitro'su kalırsa parasını vermiş olucam.Silmişsin zaten. Gitse de gitmese de o hesaba artık erişemiyorsun ki. Dolaylı yoldan gitmiş oluyor.
Size deleted user oluyor. Discord o hesabın bilgilerini hala tutuyordur. O hesap silindiği için ona daha fazla Nitro üyeliği yapmayacak kadar akıllı çalışanlara sahip Discord. Öyle bir şey olursa da desteğe yazarsınız, hallederler.Ben para için sordum. Hesap silindiğinde Deleted User oluyor. Eğer Deleted User'ın Nitro'su kalırsa parasını vermiş olucam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.