Discord Nitro'lu hesabıma giremiyorum

bay lokum

Decapat
Daha fazla  
Discord'da geçen sene beleş Nitro aldım. E-postayı değişirken yanlış e-posta yazmışım bu yüzden hesaba giremiyorum ve Nitro 1 yıldır devam ediyor görünüyor. Nitro'yu hesaba girmeden iptal etme şansım var mı veya hesaba girmeyi başarabilirsem haciz gelir mi?

Desteğe ulaşmayı dene. Hayır haciz gelmez. Kart eğer kredi kartı değilse karttan daha fazla para çekemeyeceği için nitro iptal edilir.

Desteğe yazın. Yanlış e-posta yazıldı diye. Sizden bir ton kanıt isteyecekler hesabın sizin olup olmadığına dair, belki bir şekilde hesaba girebilirsiniz. Nitro 1 yıldır devam ediyor, eğer kredi kartı girdiyseniz ve kart sizin ise para çekmiştir ama bunu fark edersiniz diye düşünüyorum. Fakat sahte veya çalıntı kart yöntemi ile o nitroyu aldıysanız (geçen senenin modası olan) başkasının kartından para çekip durmuş demektir ve o kişi herhangi bir eylemde bulunursa sorun teşkil edebilir.

Desteğe birçok kanıt attım her şeyi açıkladım 1 cevap verdiler hesaba erşiminiz var mı diye. O günden beridir cevap vermiyorlar. Yeni talep oluşturdum hala cevap yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…