Discord, Nitro'su olanlara YouTube Premium dağıtıyor

Arkadaşlar olayı çözdüm. Mevcut kodu sadece daha önce hiç youtube premium kullanmayan hesaplarda kullanabiliyorsunuz. Daha önceden 1 kere bile premium kullandıysanız aktif edemiyorsunuz veya aktif premium üyeliğiniz var ise üzerine eklenmiyor. Daha önce kullandıysanız girdiğiniz kartınızdan veya ödeme bilgisi olarak ne girdiyseniz oradan para çekecektir.
ss11.png

Selamlar dostlar. Bugün bedavaya 3 ay YouTube Premium aldım. Discord'un hediyesi ile. Bu fırsat kaçmaz. Kaçırmayın derim dostlarım.

şimdi gelelim nasıl alındığına

Discord uygulamasına girin > daha sonra, ayarlar butonuna basın > aşağıda bulunan "hediye envanteri"ne girin > girdikten sonra çıkacaktır.

çıkmıyorsa;

Kullandığınız tarayıcıya girin > aramaya "Discord" yazın > Discord hesabınızı girin > daha sonra, ayarlar butonuna basın > aşağıda bulunan "hediye envanteri"ne girin > girdikten sonra çıkacaktır.

Ve YouTube Premium'unuz hayırlı olsun dostlar :)

not: Bu teklif sadece Nitro'su olanlar içindir!

Kodu girince Premium'a abone olun diyor acil yardım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı