Discord ödemesi için kart nasıl kayıt edilir?

Dran

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB MSI PRO A620M-E 6000MHz(OC) DDR5
2xGOODRAM 16GB IRDM BLACK 5600MHz CL30 DDR5 MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC 16GB GOODRAM 1TB PX500
Arkadaşlar Discord'a erisim yasağı gelmeden önce Nitro abonesiydim. Erişim yasağı geldiğinde kartım hala kayitli oldugu icin sorun olmaden ödemelerime devam ettim. Ama şu an paparam kapandi ve Discord'a VPN DNS olmadan giris yapamiyorum ve yeni odeme yöntemi kaydetmeye calisinca sürekli fatura adresi hatali hatasini aliyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Nitro'yu nasıl ödeyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Discord'a erisim yasağı gelmeden önce Nitro abonesiydim. Erişim yasağı geldiğinde kartım hala kayitli oldugu icin sorun olmaden ödemelerime devam ettim. Ama şu an paparam kapandi ve Discord'a VPN DNS olmadan giris yapamiyorum ve yeni odeme yöntemi kaydetmeye calisinca sürekli fatura adresi hatali hatasini aliyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Nitro'yu nasıl ödeyeceğim?

Ben bilgisayardan GoodbyeDPI indirip girmiştim birkaç kere denedim çekti parayı. Öyle deneyin bir de VPN olunca çekmeyebiliyor.

İtem satıştan falan kod olarak satın alın.

Bilgisayara WARP indirebilirsin, GoodbyeDPI kullanabilirsin, Chrome ayarlarından DNS'yi 1.1.1.1 yapabilirsin (bu bende daha iyi çalıştı).

Ben bilgisayardan GoodbyeDPI indirip girmiştim birkaç kere denedim çekti parayı. Öyle deneyin bir de VPN olunca çekmeyebiliyor.

Goodbye DPI ile birkaç sefer denedim olmadi birkaç kere daha denerim PC'yi açtığımda

Telefonunuzdan 1.1.1.1 kullanarak eklemeyi deneyin. Bende olmuştu. Konumu değiştirmiyor sonuçta.
Denedim hocam tekrar denerim

İtem satıştan falan kod olarak satın alın.
Daha önce nitro abonesi olduğum icin kodlari kabul etmiyor maalesef

Uygulamadan değil, web site üzerinden yapın. discord.com/app. Masaustu web sitesi secenegini acik tutup

Teşekkür ederim peki fatura adresinize kendi ev adresinizi mi yazdıniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı